2777
2789
عنوان

هرکس یه چیزی میگه واقعا موندیم چیکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 30 پست
بهترین دکتر رو نمیدونم ولی باید دید تشخیص علت دیرباروری خواهرتون از دید اکثریت دکترا چیه بعد تصمیم گ ...

تشخیصشون اینه که تخمک دیکه نداره تقریبا یکی میگه اهدایی بگیر اونیکی میگه نه اهدایی چرا بیا عملت کنم ببینم مشکلت شاید فلان چیزه بعدم طبیعی باردار میشی ولی یه دکتری گفته تو تقریبا تخمکات تموم شده دیگه طبیعی باردار نمیشه باید اهدایی تخمک بگیری

ازکجا میشه فهمید شوهرمشکل داره؟بجز ازمایش؟

خوب ازمایش رو براچی گذاشتن ؟سونو گرافی هم میشه فهمید

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بچه دار شدن. ظاهرا خیلی ها ازشون راضین

وقت نمیده اصلا 

یکی این یکی خیراندیش هیچ کدومشون وقت نمیدن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
ازکجا میشه فهمید شوهرمشکل داره؟بجز ازمایش؟

فقط راهش آزمایش اسپرمه 

چون از ظاهر و میزان منی نمیشه به کیفیت اسپرم پی برد 

خیلی آزامیش راحت و ارزونیه و خیلی راحت تر از آزمایشها و سونوگرافی خانمهاست

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
اگه براش زن و مرد بودن دکتر فرقی نمیکنه بره پیش دکتر هوشنگ خواجوی واقعا کارشون عالیه فقط تو کلینیک ب ...

نه مهم نیست... ولی میگه دکتر خیلی خوب و معروفی باشه چون دیگه خسته شده گیجم شدهک باید چیکار کنه

نه مهم نیست... ولی میگه دکتر خیلی خوب و معروفی باشه چون دیگه خسته شده گیجم شدهک باید چیکار کنه

این دکترو که میگم کارش خیلی خوبه از خیلی شهرها میان پیشش من ۶ سال پیش مریضش بودم من مشکلی نداشتم و طبیعی باردار شدم اما خیلیا رو میدیدم تو مطبیش خیلی مشکل داشتن و باردار شدن ان شاءالله مشکل خواهره شما هم حل میشه 

با پیشرفته علم الان دیگه ناباروری وجود نداره همه بالاخره به یه روشی باردار میشه البته اول به لطفه خدا بعد با کمکه پیشرفت علم پزشکی

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
مرسی عزیزدلم از راهنمایی و مهربونیت💋

عزیزمی 

خواهش میکنم ان شاءالله همه منتظرها دامنشون سبز بشه به امیده خدا😍😍😍😍

وقت نمیده اصلا  یکی این یکی خیراندیش هیچ کدومشون وقت نمیدن

خیراندیش فقط صعب‌العلاج درمان میکنه شاگرداش کارای دیگه

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792