2777
2789
عنوان

برای زیبایی❤💆💇💄💅

318 بازدید | 28 پست

نکاتی برای مراقبت از موها:💇

1 اب زیاد بنوشید

2 هرازگاهی نوک موهارا کوتاه کنید

3 موهارا باز بگذارید و از محکم بستن موها بپرهیزید

4 موهای خود را با اب داغ نشویید

5 خیلی ارام شانه بزنید

6 موهایتان را بعد از حمام حتما خشک کنید

7 تا جایی ک میتوانید از اتوی مو استفاده نکنید

نکاتی برای مراقبت از پوست:💆

1 همیشه قبل از خواب صورت خود را بشویید

2 هرروز از کرم ضد افتاب استفاده کنید

3 می بایست فرچه ارایشی خود را  هفته ای یکبار بشویید بهتر است با صابون و اب سرد شست و شو دهید

4 روبالشی خود را هفته ای یکبار شست و شو دهید

5 اول صبح و اخر شب حتما از کرم مرطوب کننده استفاده کنید( الوئه ورا یک مرطوب کننده طبیعی و مفید می باشد)

خانوما تجربیات خودتون رو از استفاده ماسک های طبیعی و خانگی حتما بگیدو بگید شما برای زیبایی خودتون چ کارهایی انجام میدید❤

من وقتی حال دلرم از سفید اب یا همون روشور استفاده میکنم برا پوستم .و قبل مهمونی های مهم سفیده تخم مرغ میزنم به پوستم منافذش بسته میشه ارایشم خوب میشه .

اب زیاد میخورم . 

روغن نارگیل هم میزنم و وازلین .

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز ميخوام ماسك ذغال بزنم تاثيرشو ميام ميگم

ولي سفيده تخم مرغ يخ خيار سدر وماست براي پوستم استفاده ميكنم ضد آفتاب وكرم Q10ميزنم

ماسك مو وسرم كريستالم بعد هر حمام ميزنم ب موهام

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

از نظر من که هیچ کدوم اینا تاثیر نداره. البته منظورم ماسک و تخم مرغ و....ایناست

مهمترین چیز ژنتیکه. من که پدر پوستمو درآوردم از بس ماسک زدم. ولی الان دو ساله بیخیال شدم. انگار الان بهتر شده.

البته با نوشیدن آب برای کمک به آبرسانی و سلامت پوست ، موافقم.

ولی در کل همه چیز هورمونها هستند...

راستي استارتر از آلوورا چطوري براي آبرساني استفاده كنيم

من خودم هر شب بد از اینکه صورتمو با صابون میشورم( همه جور فیس واشی استفاده کردم از برنده های خوب اما هیج کدوم مثل صابون نشد) الوئه ورا رو ب پوستم میزنم میزارم خشک بشه میخوابم بد دوباره صبح ک بیدار میشم صورتمو با صابون میشورمومرطوب کننده میزنم...شنیدم اگه الوئه ورا رو با روغن نارگیل ترکیب کنی استفاده کنی برا لک و جتی ترک های چاقو لاغری بد از دوماه درمان میکنه اما هنوز خودم استفادع نکردم...من برای ابرسانیم هفته ای یکبار بخورداغ میدم صورتمو ب مدت 15 دیقه و بد برای بسته شدن منافذ سریع یخ میزنم 

از نظر من که هیچ کدوم اینا تاثیر نداره. البته منظورم ماسک و تخم مرغ و....ایناست مهمترین چیز ژنتیکه. ...

من بخاطر استرس و مشکلات هورمونی جوشای خیلی بدی رو گونه هام میزدم...ک البته با یوگا واقعا تونستم ارامش بگیرمو صورتم دگ هبچ جوشی نزد بدون مصرف قرص...ولی اینا نکاتین ک هر خانومی باید بدونه...ابرسانی خیلی مهمه برای اینکه پوست سریع چروک نشه

من الان تو مطب دکتر پوستم،منافذ باز پوستم خیلی زیاد و بزرگ شدن

عزیزم منم منافذ باز دارم لیزر کردم سه جلسه میکرونیدلینگ کردم کرمهای لیفت ماسکهای مختلف 😔😔

جواب نداد میشه رفتی پیش دکترت بعد بگی بهت چی داده من کلن ناامیدشدم

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام