2777
2789

چرا ولی چاره ای نیست دیگ

راجب بچه هم نیست که

شوهر میکنی نظر میدن

دانشگاه قبول میشی تظر میدن

انتخاب رشته میکنی نظر میدن 

بچه دار میشی نظر میدن

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هر جا میریم .... هر جا یعنی هرجااااااا همش میگن یه قل شکل باباشه یه قل شکل خودت  ولی در صورتی هر دوشون شکل منن دارن با من لج میکنن همه هااااااا

😍😍   دوقلوهای دوستداشتنی من😍😍

من اهمیت نمیدم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
چرا ولی چاره ای نیست دیگ راجب بچه هم نیست که شوهر میکنی نظر میدن دانشگاه قبول میشی تظر میدن انتخ ...

باور کن بچه با همشون فرق داره

مخصوصا تازه زایمان کرده باشه ادم

اگه یکی دو سال بگذره حساسیت ادم کم میشه ها 

الان نه

خدا جونم شکرت
من که هر جا میریم .... هر جا یعنی هرجااااااا همش میگن یه قل شکل باباشه یه قل شکل خودت  ولی در ص ...

الان دقیقا شرایط منه پسرم کپه منه مادرشوهرم مثل دیونه ها هر جا میریم هر مهمونی میپره بچرو به خانواده خودش نشون میده میگه بگین بگین شکل کبه اونا هم میگن کپه خودته( مادرشوهر) اونجاست که دلم میخواد همشونو بکشم

خدا جونم شکرت
باور کن بچه با همشون فرق داره مخصوصا تازه زایمان کرده باشه ادم اگه یکی دو سال بگذره حساسیت ادم کم ...

اره من همین الان که باردارم وزنشو که به یکی میگم یکی میگه واااای کمه خیلی لجم میگیره

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍