2789
عنوان

تکرار سلفری

3151 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

من مجبور شدم ازمایش سل فری رو تکرار کنم البته دلیلش رو نمیدونم حتی ازمایشگاه هم اظهار بی اطلاعی کرد

حالا سوالم اینه که اگه این دفعه هم سل فری بی جواب بود مثلا بگن قابل ارزیابی نیست هزینه ای که دادم«2میلیون و پانصد»بهم ازمایشگاه برمیگردونه

عزیزم وقتی میگن تکرار یعنی یه مسئله ای برای نمونه پیش اومده پیش خودشون که مجبور به تکرار شدن برای هر ازمایشی ممکنه اتفاق بیفته حتی ازمایش خون ساده

ان شاالله این سری جواب میدن

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم وقتی میگن تکرار یعنی یه مسئله ای برای نمونه پیش اومده پیش خودشون که مجبور به تکرار شدن برای هر ...

نه عزیزم همیشه برای نمونه اتفاقی نیوفتاده

توی سلفری ممکنه میزان dna جنین کم بوده باشه

ازدواج فامیلی داشتی استارتر یا مشکل ناهنجاری تو خانواده خودت یا همسرت؟ شاید به این دلیل فرستادن که مطمئن بشن الان خیلی رو این مسائل حساسیت نشون میدن چیزی نیست عزیزم انشالله بسلامتی زایمان کنی😊

ازدواج فامیلی داشتی استارتر یا مشکل ناهنجاری تو خانواده خودت یا همسرت؟ شاید به این دلیل فرستادن که م ...

فامیل نیستیم سابقه ناهنجاری هم هیچکدوم نداریم

فامیل نیستیم سابقه ناهنجاری هم هیچکدوم نداریم

بخاطر مشکل سن بوده خیلی نادره اصلا نگران نباش اما خیلی خوبه تو ایران بخصوص بحث زنان و زایمان با دقت بالاتری انجام میشه یکی از اقوام نزدیک استرالیا زندگی میکته برای سقط مکرر  اومدن ایران اونجا جالبه کاری انجام نمیدن

بخاطر مشکل سن بوده خیلی نادره اصلا نگران نباش اما خیلی خوبه تو ایران بخصوص بحث زنان و زایمان با دقت ...

نه عزیزم نمونه رو فرستادن المان 

ایران انجام نمیده

ن هیچ وقت بی جواب نمیمونه

یا خونت کافی نبوده یا زدن خرابش کردن مثلا ریخته و اینا

و یا dnaجنین توش کم بوده که بار دوم خون بدی حله

تو اون برگه ک امضا کردی واسه سلفری اینا نوشته شده 

ن هیچ وقت بی جواب نمیمونه یا خونت کافی نبوده یا زدن خرابش کردن مثلا ریخته و اینا و یا dnaجنین توش ...

من اصلا برگه رو نخوندم فقط گفت اینجا رو امضا کن امضاکردم

استرسم از همون کم بودن dna که جایی خوندم از نشانه های سندرومه هستش اخه هفته 13نمونه دادم طبیعتا باید  dna بالا رفته باشه مگه مشکلی باشه