2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو باشگاه اینجوری چربی اضافه میکنی باشگاه عضله

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم میخام چاق شم استعدادم دارم ولی نامصب اشتها ندارم

یکیم درست گفتن دوستان بیخیال باید شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اقا من ۵۰ کیلو ام وقدمم ۱۷۰به بالاعه خیلی بلندم نشون میدم خوبه؟خیلیم پرخورم ولی نمیدونم کجا میره چاق ...

یکمی چاق تر شی ک خوبه 

ولی حیفه این قد بخوای با چربی چاق شی برو باشگاه بنظرم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
یکمی چاق تر شی ک خوبه  ولی حیفه این قد بخوای با چربی چاق شی برو باشگاه بنظرم

فک میکنم ژنیتیک هم باشه چون پسر عموهام ودختر عمه هام بلندن ولی من لاغرتر نسبت به اونا😔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
باشگاه چی برم 

بدن سازی برو

عرق یونجه بخور قبل هر وعده یه استکان کوچیک به وزن ایده آل رسیدی قطش کن

یه دور اتفاقا خوردم تکون نخورد وزنم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده