2777
2789
عنوان

بی بی چک

242 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من بار اول بود بیبی گذاشتم .یه سوالی پیش اومده من وقتی چند قطره ادرار ریختم حواسم نبود تکونش دادم قسمتcرو از اونور گذاشتم اما چند دقیقه بعد منفی شد اینکه تکون دادم باعث نمیشه که خرابش کرده باشم نتیجه رو؟😟

نه درسته

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا ده دقیقه صبر کن ..اگ هاله t رو ندیدی منفیه

اره صبر کردم نیومده . من پریود شدم تقریبا 30عروردین اما حجم خونم کم بود نسبت به قبل اما خونریزیم داشتم گذاشتمش به حساب پریود و الا دیگه تمون شده ولی بعد اون و دلم یکم حس درد دارم یا سفت شدن امروز بیبی گذاشتم بنظرت زود گذاشتم؟ رابطه اقدامم نداشتم جون هنوز نامزدم فقط  دوسه هفته پیش یه رابطه سطحی الکی داشتیم اونم من به دست خیس خودم شک کردم که توهم بازداری افتاده تو دلم ول کنم نیس 😕

نه

دستت دردن نکنه. عزیزم یه سوال من 30فروردین پریود شدم اما حجمش یکم کمتز بود نسبت به قبل اما خونریزی بود ولی بعد اون یکم شکمم سفت بود و درد داره گاهی خیلی خفیف و من اقدامم نیستم چون دو سه هفته پیش یه رابطه سطحی با نامزدم داشتم به دس خیس خودم شک کردم توهم بارداری ولم نمیکنه بیبی گذاشتم دیوونه شدم دیگه. بنظرت زود گذاشتم یا درسته الا؟

دستت دردن نکنه. عزیزم یه سوال من 30فروردین پریود شدم اما حجمش یکم کمتز بود نسبت به قبل اما خونریزی ب ...

۳۰ فروردین پریود شدی باید ۳۰ اردیبهشت تست کنی اگه شک داری که اون پریود نبوده و لک لانه گزینی بوده قطعا الان باید بی بی چک نشون میداد.باردار نیستی نگران نباش. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
۳۰ فروردین پریود شدی باید ۳۰ اردیبهشت تست کنی اگه شک داری که اون پریود نبوده و لک لانه گزینی بوده قط ...

30 اردیبهشت که میرسه به پریود بعد یعنی الا جواب نمیده؟ نه در حد لک نبود خوندیزی بود اما فقط حجم کمتز که ترسیدم پس الا خیالم راحت باشه یا باز تست کنم؟😕

30 اردیبهشت که میرسه به پریود بعد یعنی الا جواب نمیده؟ نه در حد لک نبود خوندیزی بود اما فقط حجم کمتز ...

بی بی چک وقتی نشون میده که به تاریخ پریود رسیدی ولی پریود نشدی.

خدایا شکرت شکرت شکرت.