2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

206 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من آزمایش بتا دادم ولی بهم عدد نداده فقط نوشته مثبت و روبرو نوشته 0-25 به نظرتون برای عدد بتا برم ازمایشگاه عددشو میده بهم یا باید دوباره آزمایش بدم؟

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
باید تیتر بتا بدی

اها یعنی دوباره باید برم دکتر برام بنویسه درسته

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نه 🙄🙄🙄

مثبت مثبته دیگه 

مسخره بازیه تیترو راه انداختن😕😕😕

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بنظرم نه 🙄🙄🙄 مثبت مثبته دیگه  مسخره بازیه تیترو راه انداختن😕😕😕

😃😅😂اخه میگن عددشو باید بدونیم برا میزان رشد نی نی

آره بهتره عدد بتارو بدونی. بازم مشکلی نیست .همون موقع که آز میدادی باید میگفتی تیتر رو مشخص کنید .

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
😃😅😂اخه میگن عددشو باید بدونیم برا میزان رشد نی نی

نمی دونم والا اخه تیترا ی متفاوت دیدم از ۵۰ تا ۵۰۰۰ همشونم بچه هاشون صحیح و سالم بودن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
آره بهتره عدد بتارو بدونی. بازم مشکلی نیست .همون موقع که آز میدادی باید میگفتی تیتر رو مشخص کنید .

اره متاسفانه نمیدونستم .ممنون عزیزدلم

دوباره باید برید آزمایش تیتر بتا بدید  این بتا بوده فقط مثبت منفی نشون میده

ممنون خانومی چشم

نمی دونم والا اخه تیترا ی متفاوت دیدم از ۵۰ تا ۵۰۰۰ همشونم بچه هاشون صحیح و سالم بودن

😀برا من استرسی اگه نرم چک کنم سکته میکنم😅

دوسه روز دیگه برو

چشم عزیزم ممنون

برا رشد نی نی که ملاک آز بتا نیست فقط در صورتی که مشکلی داشته باشی مثل لکه بینی خفیف تا خونریزی ویا دردهای شدید .که چند روز چک میکنن ببینن درست میره بالا

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........