2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید😢

250 بازدید | 21 پست

دیروز دوست پسرم که قراره بعذ ماه رمضون عقد کنیم میگه من عروسی نمیخوام بگیرم چون تو توانم نیست اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام 😢خیلی احساس تنهایی میکنم بهش گفتم این تصمیم تو شایذ به قیمت تموم شدن رابطه باشه !!چون من تک دخترم و خانواده امم قبول نمیکنه اینو !!میگع من نمیتونم وام بگیرم قسط بدم که میخوام عروسی بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوی پیچوندن میاد بنظرم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ناراحت نباش يه سيب و بندازي بالا بياد پايد هزارچرخ ميزنه هنوز عقد كنين نامزد بشين بعد تازه ميتوني يه مراسم خيلي ساده تر بگيري كه زياد به خرج هم نيفته راست هم ميگه خيييييلي گرون الان

شوهرمنم ازین حرفا زیاد زد بعدش جورشد .... دنبال راه حل باش عزیزم

منکه الان باهاش کات ام بهش گفتم برام مهمه و الان میخوام‌راجبش فکر کنم که بعدا دعوا نشه سرش !!دیشب خدافظی کزدم ازش ولی نه برای همیشه میخوام فکر کنم بهش ولی میدونم کوتاه نمیام ولی فکر نکنمم به همین راحتی بزاره کنار رابطه رو 

اگه مشکل مالی داره به خاطر یه شب اینقدر خودتون رو درگیر نکنید و تو دردسر نندازید و یه به جای مراسم پ ...

اره پدر نداره و میگه حامی مالی ندارم ولی منم طوری بررگ نشدم که مشکل مالی رو لمس کرده باشم واسه همین رفتم تو فکر

منکه الان باهاش کات ام بهش گفتم برام مهمه و الان میخوام‌راجبش فکر کنم که بعدا دعوا نشه سرش !!دیشب خد ...

خوبه که محکم باشی سرخواسته هات آفرین 

اگه واقعا می‌تونه کاری کنه و نکنه خیلی نامردیه 

ولی اگه واقعا درتوانش نیست .......نمیدونم

ناراحت نباش يه سيب و بندازي بالا بياد پايد هزارچرخ ميزنه هنوز عقد كنين نامزد بشين بعد تازه ميتوني يه ...

من حسرت لباس عروس پوشیدنو به جون زندگیم نمیندازم نداره نمیتونه بگیره کات بره پی زندگیش مهم اینه که ولم نمیکنه

نظر منم اینه بجا عروسی گرفتن یه ماه عسل خوب بری هم کمتر درمیاد هم دردسرش کمتر تو اللن هر جوریم خرج کنی عیب جویی میکنن اینش کم بود اونش کم بود ااانم خداییش خیلی سخت شده واقعا دلم ب حال اونا ک میخان برن سر زندگیو یا تازه زندگی شروع کردن میسوزه یکیشم خودم انقد دلم میخاس کمک شوهرم باشم ولی غیرتش نمیزاره کار کنم تازه الانم ک باردارم بتر بد دورانیه خدا بهمون رحم کنه

نظر منم اینه بجا عروسی گرفتن یه ماه عسل خوب بری هم کمتر درمیاد هم دردسرش کمتر تو اللن هر جوریم خرج ک ...

ماه عسل رو خودش میگه !!میگه یه مسافرت کوتاه بریم ولی نمیدونم چرا دلسرد شدم من خیلی پر توقع ام و اینطوری نمیتونم زندگی شروع کنم