2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

243 بازدید | 24 پست

توی ۲۱ ماهگیه تقریبا ک هفته س،فقط شبها بینیش احتقاق پیدا میکنه و کیپ میشه.

بدون اینکه سرما خورده باشه و یا علایم دیگه ای داشته باشه،تو روز عالی ولی شبها باعث میشه از خواب بیدار بشه،.

مایعات رو خوردنی اکثر مواقع میپره گلوش

نمیدونم خلط تو گلو داره،چیه این

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الرژی داره که باعث خلط پشت حلق میشه

دهنش بو هم میده؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
احتمالا خلط داره عزیزم  بهش شربت ضد خلط و سرفه بده شربت گیاهی توسیان  شبا سدیم کلراید تو ...

اخه اسمری فقط ۳ روز میشه زد،

شبا کتری آب میکنم میزارم رو گاز که بتونه بخوابه 

دختر من دقیقا همینجوری بود.... نه خودش میخابید نه من... واسش بخور سرد روشن کن هوا مرطوب بشه.. من اسپند هم دود میکردم خیلی خوب بود... واینکه اگه ب طب اسلامی اعتقاد داری روغن بنفشه کنجد بزن واسش داخل بینی

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   
الرژی داره که باعث خلط پشت حلق میشه دهنش بو هم میده؟

نه خانومی بو نمیده،

ولی باباش هم خلط داره انگار از ریه هاش میاد

اخه اسمری فقط ۳ روز میشه زد، شبا کتری آب میکنم میزارم رو گاز که بتونه بخوابه 

اسپری سدیم کلراید رو ماه ها میشه زد اصلا ضرری نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دختر من دقیقا همینجوری بود.... نه خودش میخابید نه من... واسش بخور سرد روشن کن هوا مرطوب بشه.. من اسپ ...

وای آره منم خواب ندارم خودش ام

داخل دماغش بزنم؟ 

2790
2778
2791
2779
2792