2777
2789
عنوان

من یه کاربدکردم 😔

1314 بازدید | 52 پست

امروز ازلج شوهرم خونه یه فامیلشون رفتم که دوس نداشت برم ولی دلیل داشت ناگفته نماند۵روزه قهریم،امشب هرحرف بدی ازدهنش دراومد بهم گفت واینکه هرخلافی میکنم چراپسرمو میبرم حق ندارم بااون برم دلم داره میترکه😔😔😔اگه اونقدا بدم که طلاقم نمیده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جوونم عزیزم فک کردم اشتی کردی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من متوجه نشدم زیاد

الان تو خلاف میکنی!! چه خلافی!!

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

خدایی چطور یه جا که ما خوشمون نمیاد شوهره بره  دوست داریم زنده به گورش کنیم ولی حرف اون برات اهمیت نداشت که گفت نرو

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
پسرتو میبره با خودش؟؟

نه منکه باپسر یه ساله م رفتم بیرون ازخونه میگه رفتی ...کردی برگشتی 😔بعدمیگه بچه روچرابردی باخودت

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

کاش نمیرفتی گلم همیشه به خواسته همسرت احترام بزار وهیچکݭسو بهش ترجیح نده امیدوارمـ ناراحت نشی تجربه یازده سالمو بهت گفتم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊