2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

155 بازدید | 21 پست

هشت ماهه ازدواج کردم.شوهرم آدمه خوبیه خیلی دوسش دارم عاشقشم.ولی بعضی وقتا واقعا خسته میشم.کناره مادرشوهر زندگی میکنم و ازار ک اذیتاش.شوهرم راضی نمیشه جدا زندگی کنیم چون مامانش تنهاست.بعضی وقتا فقط ازم معذرت خواهی میکنه بااینکه میدونه چقد اینجا حالم بده.روز زن اولین سالمون بود که باهم بودیم نه تبریک گفت نه هدیه.من روز مرد واسش کادو خریدم.ولنتاین هم بااینکه میدید چقد دلم کادو میخاد یه گل هم نداد.عیدی هم که هیچ.روز تولدم به ابجیم گفت یه کیک درس کنه و رفتیم خونه بابامینا یه کادو هم نداد.از وقتی ازدواج کردیم گوشیم خرابه نگفت یه گوشی قسطی بخره برام.بااینکه من کامپیوترمو فروختم که گوشی بخرم ولی پیشش خرج شد

صلوات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه عروسی ساده گرفتم که سختش نباشه.با پول وام فقط شش تا النگو خریدم.هیچی طلا نخریدم.ماشین گفتم بخر نخرید.خیلی سختی و عذاب میکشم بعضی وقتا واقعا کم میارم...باردارم هستم.بیست سالمه

صلوات

بهش گفتی؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
یه عروسی ساده گرفتم که سختش نباشه.با پول وام فقط شش تا النگو خریدم.هیچی طلا نخریدم.ماشین گفتم بخر نخ ...

چند ماهته؟

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌