2777
2789
عنوان

بارداری

159 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من چن توی شیردهی هستم از اول زایمان تا حالا پریود نشدم و حالا فهمیدم دوباره باردارم😪😪حالا من چطوری بفهمم چندهفتمه؟؟

حالت تهوعم دارم شدید.

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

مبارکه ❤

بعضی وقتا با اینکه تو اوج خوشبختی هم نیستی میگی خدا رو شکر باز آرامش دارم یهو یه اتفاقی کل زندگیتو زیر و رو میکنه انقدر که فاصله امروز و دیروزت اندازه یه روز نیس میشه اندازه یه عمر تلاش میکنی که برگردی به اون زندگی سابق که بگی مهم نیس میگذره ولی نمیشه درد یه جوری ریشه میکنه تو وجودت که خودتم یادت میره یه زمانی خوب بودی..‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوزادتون چند وقتشه؟؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
9ماهش

مبارکه عزیزم☺

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
باید بری سونو دگ.  چقدر زود باردار شدی دوباره.  سزارین شدی؟؟

ناخواسته بود دوشبه چشام باز نمیشه بسکه گریه کردم.نه طبیعی بودم

ینی تو نه ماه پریود نشدی وبلافاصله بعد بدنیا اومون بچه حامله شدی؟ 🤔🤔 نمیفهمم ان شاااله موفق باشی ...

نه ینی الان ک 9ماه از زایمانم میگذره پریود نشدم حتی یکدفعه بخاطر شیردهی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز