2777
2789
عنوان

مدت نامزدی و آشنایی مهمه؟؟؟

251 بازدید | 30 پست

به نظرتون مدت آشنایی و نامزدی چقدر باید باشه 

و اگه به عقب برگردین واسه آشنایی بیشتر چیکار میکنین؟؟ ؟؟؟

چه چیزایی رو همون اول مشخص میکنین که بعدا مشکل ساز نباشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نری زیر یه سقف  هیچی معلوم نیس 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

اگه قبلش دوست باشه ادم بنظرم ۶ ماه کافیه چون بازم اخلاقا بعد عقدم تغییر میکنه 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

حداقل 6 ماه آشنایی به قصد ازدواج نه دوستی و وقت گذرونی

بررسی تمام مسائل مهم و عقاید و سوابق و تصمیمات آینده و....

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

من روانشناسی میخونم استادمون گفته مدت اشنایی۷ماه باشه توی این مدتم سعی کنین رابطه عاطفی ایجاد نشه و اینکه حتما برو مشاور تا از هردو تست بگیره و فراموش نکن یه انتخاب خووووب یه عمر خوشبختی رو به ارمغان میاره

به نظرم مدت زمانی که میذاری تا خودت رو بشناسی خیلی مهمتره ، مثلا من الان تو رابطه ام ، روزای اول خیلی پرشور بودم و خیلی اوکی،اما همین که اون یکم سرش شلوغ شد بخاطر کارش منم سرد شدم‌ ، دلم میخواد ی جوری از رابطه بیام بیرون ، چندبارم تلاش کردم اما نشده ، حتی نمیدونم دیگه دوسش دارم یا نه ، خیلی چیزا تو شخصیتش رو دوسدارم ها ، یه سری چیزام‌ اذیتم میکنه که خب هیچکی کامل نیست ؛ اما مهمتر از همه پسریه که از نظر مالی متوسطه ، خونه نداره ، خونوادشم متوسطن و نمیتونن حمایتش کنن، اونم با این وضع جامعه ، میگه چندماه دیگه ازدواج کنیم ، نمیدونم چیکار کنم ،قبل این یه پسر خیلی خیییلی پولدار خواستگارم بود ، و خیلی خواهان بود و هنوزم هست ، اما خب من خوشم نمیومد ازش.... 

اما الان حس میکنم که بی پولی عشق و علاقه رو هم از بین میبره...

حالا نه اینکه پول علاقه به وجود بیاره هاااا

چقد زیاد و خوووب  

همدانشگاهی بودیم . تمام نشست و برخاست ها فعالیتهای اجتماعی فرهنگی سیاسی نحوه ی تلاش و برنامه ریزی برای درس و کار و خلاصه همه چیزشو زیر نظر داشتم . در مورد ازدواج و اداب و رسوم و فرهنگ و هرچی دلمون میخواست بحث میکردیم . دیگه شب خواستگاری هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم . 

انگار سالها با هم زندگی کرده بودیم . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

همدانشگاهی بودیم . تمام نشست و برخاست ها فعالیتهای اجتماعی فرهنگی سیاسی نحوه ی تلاش و برنامه ریزی بر ...

چقد اینجور شرایطی واسه آدم پیش بیاد خوبهههه 

کامل همو امتحان کردین 

شناختن خیلی سخته.