حقوقش ثابت نیست بالاپایین داره،،منم نمیپرسم چقدر،خریدای خونه باخودشه من حتی یه نونم نمیگیرم،ماهی۴تومن خرج منه،،ک باهم بریم بیرون چیزی بخوام باپول خودش میگیره نمیگه ازاون پول بده خودت
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من مجردم اما تومتاهل ها میبینم که انقدر خرج و مخارج و گرونی زیاد شده که دیگه زن و شوهرا پولی واسه خودشون نمیمونه و علنا دارن روزمرگی میکنن و خرج خوراکشون میشه
نمیدونم چقدر میگیره اما حداقل موجودی کارت من باید۵۰۰ باشه یعنی مثلا اگه الان ۲۰ تومن برداشت کنم زود جاش واریز میکنه و نمیپرسه و کار نداره چکار میکنم خرج خونه با منه