راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حقوقش ثابت نیست بالاپایین داره،،منم نمیپرسم چقدر،خریدای خونه باخودشه من حتی یه نونم نمیگیرم،ماهی۴تومن خرج منه،،ک باهم بریم بیرون چیزی بخوام باپول خودش میگیره نمیگه ازاون پول بده خودت
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من مجردم اما تومتاهل ها میبینم که انقدر خرج و مخارج و گرونی زیاد شده که دیگه زن و شوهرا پولی واسه خودشون نمیمونه و علنا دارن روزمرگی میکنن و خرج خوراکشون میشه
نمیدونم چقدر میگیره اما حداقل موجودی کارت من باید۵۰۰ باشه یعنی مثلا اگه الان ۲۰ تومن برداشت کنم زود جاش واریز میکنه و نمیپرسه و کار نداره چکار میکنم خرج خونه با منه