2777
2789
عنوان

لترزول

210 بازدید | 11 پست

دوستای گلم سلام.. دکتر افلاطونیان بهم قرص لترزول تجویز کردبا امپول اس سی جی برای سه ماه... تو رو خدا با دلهای پاکتون برام دعا کنین منم مامان بشن.. تاپیک زیاد دیدم که خیلیا جواب گرفتن با این قرص.. بعضی ها هم نگرفتن.. 😢

میان آرزوی تو و معحزه خدا دیواری ست به نام اعتماد

ان شالله که خدا یه بچه سالم بهت بده عزیز دلم ولی کاش با قرص باردار نمیشدی چون مراقبتش بیشتره من سر دخترم اینجور شدم ...خیلی مراقب خودت باش عزیزم♥️

﮼‌‌‌‌‌‌‌‌‌داشتن‌شما‌دوتا‌عشقایه‌من‌بهترین‌نعمت‌از‌سمت‌خداونده‌(پریناز‌وارمان)👨‍👩‍👧‍👦
ان شالله که خدا یه بچه سالم بهت بده عزیز دلم ولی کاش با قرص باردار نمیشدی چون مراقبتش بیشتره من سر د ...

یعنی چه مراقبی عزیزم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چه مراقبی عزیزم؟ 

خب يه دكتر داشتم ميگفت چرا قرص خوردي با قرص تحريك ميشه تخمدانها و مسبب مشكل ميشه مثل بارداري الانم كه با درده

﮼‌‌‌‌‌‌‌‌‌داشتن‌شما‌دوتا‌عشقایه‌من‌بهترین‌نعمت‌از‌سمت‌خداونده‌(پریناز‌وارمان)👨‍👩‍👧‍👦
خب يه دكتر داشتم ميگفت چرا قرص خوردي با قرص تحريك ميشه تخمدانها و مسبب مشكل ميشه مثل بارداري الانم ك ...

چه کار کنم بخدا!!؟ ؟؟ دیگه موندم.. فقط دلم میخواد باردار بشم.. تو رو خدا بارداری برای منم دعا کن.. انشالله که بچه ات صحیح و سالم بیاد بغلت

ان شالله که خدا یه بچه سالم بهت بده عزیز دلم ولی کاش با قرص باردار نمیشدی چون مراقبتش بیشتره من سر د ...

عزیزم شما با چه قرصی باردار شدی؟ بعد از چند وقت؟ 

چه کار کنم بخدا!!؟ ؟؟ دیگه موندم.. فقط دلم میخواد باردار بشم.. تو رو خدا بارداری برای منم دعا کن.. ا ...

عزیز دلمی تو ان شالله بارداری بی خطر داشته باشی و خوش خبر باشی👩‍❤️‍💋‍👩

عزیزم شما با چه قرصی باردار شدی؟ بعد از چند وقت؟ 

من همون ماهی ک استفاده کردم شدم عین قرصی که برا شما تجویز شده

من همون ماهی ک استفاده کردم شدم عین قرصی که برا شما تجویز شده

خداروشکر.. بعد از چند ماه اقدام که باردار نشدین قرص خوردین ؟

خداروشکر.. بعد از چند ماه اقدام که باردار نشدین قرص خوردین ؟

نه من تنبلی داشتم فولیکول ازاد نمیکردم