2777
2789
کلا همه مردا بیشترشون طلاق میدن منتظر مرد رویاهات نباش که فک کنی با اسب سفید میاد همه مثل همن

بله میدونم کلا مردا بی احساس هستن ولی اینگونه موارد کلا خطرناک هستن امکان بازگشت به همسر قبلی وجود داره

زندگی درک همین اکنون است .....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خیلی حواست باشه در کنار منطقی بودن به خدا هم توکل کن که فقط خداست که از ذات آدما باخبره و فقط خداست که وقتی بهش توکل کنی به آدم واقعا کمک میکنه

من کسیو میشناسم با یه مرد که زنش طلاق داده بود ازدواج کرد حتی از همسر اولش رفت پرسید اون گفت آدم بدی نبود ما باهم نمیساختیم در نهایت رفت تو زندگی دید طرفش مشکلات روانی داره و با یه بچه جدا شد ، خواستم اینو بهت بگم بدونی حتی تحقیق از همسر اولم ممکنه واقعیتو برات روشن نکنه بعد از طلاقش به زن اولش گفت اونم گفت من نمیخواستم بگم بهت ، خیییلی راحت 

پس دقت کن ، خیلی خیلی زیاد ، کسی نمیاد واقعا بگه نقش خودش تو طلاقش چقدر بوده

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
اگه مرد خوبیه  خودت میدونی البته اگه خوبه که مبارکت باشه اما یه مدت باهاش باش اگه دوس داری

به نظرت اگه خوب بود رحم اجاره ای رو قبول میکرد 

بنظرم اگر همسرشون براشون اهمیت داشت حداقل رحم اجاره ای رو قبول میکرد  قضاوت نمیکنم ولی من بودم ...

منم همین نظر رو دارم چطور میتونن زنشون رو به خاطر یه بچه طلاق بدن

بنظرم اگر همسرشون براشون اهمیت داشت حداقل رحم اجاره ای رو قبول میکرد  قضاوت نمیکنم ولی من بودم ...

میگه اینجور چیزا رو  قبول نداره 

نه عزیزم بنظرم ازدواج باید انقد عاشقانه و عاقلانه باش ک اگر بچه هم نبود باز زندگی لذت بخش باش 

منم آدم احساسی  هستم در واقع نمی تونم بی رحم باشم تو خونم نیست اینکارا کاغذ به دست میگه مشکل از همسرم بوده 

چرا خب قبول نکرد دلیلش نباید یه طرف به قاضی رفت باید حرفهای اونم شنید

بله باید شنید ولی الان دیگه نازایی وجود نداره من در واقع یه ماه نامزد بودم ولی اون بعده ۵ سال زنشو طلاق داده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز