2777
2789
2790
2778

میشه یه سوال کنم ؟؟

اگه این مرد با عشق ازدواج نکرده باشه و عاشق زنش نبوده باشه و خواسته حداقل با بچه به زندگی دلگرم باشه و رحم اجاره ای هم ریسک ۵۰ درصدی و انجام میداد و باز هم بچه دار نمیشد .اونوقت باید چیکار میکرد؟

صرفا جهت نظر سنجی

میشه یه سوال کنم ؟؟ اگه این مرد با عشق ازدواج نکرده باشه و عاشق زنش نبوده باشه و خواسته حداقل با بچ ...

بله اینم می تونه باشه گفتم که من که از درون زندگی اونا خبر ندارم در واقع هیچ وقت نمیشه قضاوت کرد 

زندگی درک همین اکنون است .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله اینکه تا باهاش حرف نزنی نمیشه شناخت که چه جور آدمیه ولی حرف من اینه اگه آدم احساسی و زن دوست و ا ...

نه عزیزم دلیلش منطقی نیست.اگه خدای نکرده شمام اون مشکلو داشته باشی ینی میزاره میره؟اینو حتماا زش بپرسید.

یه صلوات خیلی وقتتو نمیگیره ...برای سلامتی مریضا و این حقیر 
بله اینم می تونه باشه گفتم که من که از درون زندگی اونا خبر ندارم در واقع هیچ وقت نمیشه قضاوت کرد&nbs ...

میخوام نظرات رو بدونم .خیلی مردای اینطوری زیاده .واقعا باید چیکار کنن ؟؟

ولی من اکثرا دیدم خانوما خیلی راحتتر طلاق میگیرن و کافی شوهر عیبی داشته باشه و باب دلشون نباشه سریع اقدام به طلاق میکنن .میدونید که بیشتر طلاقها از سمت خانوماس .واقعا یه در چنین شرایطی آقایون چه کنن .

قدیما در همچین مواردی زن یا خودش طلاق میگرفت یا راصی به ازدواج مرد میشد .الان باید چکار کنند؟؟

سوال شده برام 

میخوام نظرات رو بدونم .خیلی مردای اینطوری زیاده .واقعا باید چیکار کنن ؟؟ ولی من اکثرا دیدم خانوما خ ...

به قول خودتون قدیما واقعا به خاطر بچه آدم زنشو طلاق میده این برا من جای سواله

واسه همینه که ازدواج رو فقط در صورتی جایز میدونم که واقعا از روی عشق و عقل باشه .بنظر من تو این ازدواج هر مشکلی هم که وجود بیاد اون عشق باعث کمرنگی مشکل میشه و تداوم زندگی میشه.وگرنه هر چیزی میتونه پایان بده به زندگی

واسه همینه که ازدواج رو فقط در صورتی جایز میدونم که واقعا از روی عشق و عقل باشه .بنظر من تو این ازدو ...

بله واقعا هم همینطوره من چون آدم احساسی و دلرحمی هستم نمی تونم هضم کنم اینو که طرف زنو به خاطر بچه می خواد چون تنها چیزی که کم داره همینه 

بله واقعا هم همینطوره من چون آدم احساسی و دلرحمی هستم نمی تونم هضم کنم اینو که طرف زنو به خاطر بچه م ...

خیلی از خانوما بخاطر بچه طلاق میگیرن .من دیدم که خیلی مردها حتی علاقه زیادی هم به خانومشون ندارن ولی بخاطر مرام و معرفت با وجود مشکل زیاد از سمت زن طلاق نمیدن .ولی خانوما اگه دوست نداشته باشن شوهرشون رو و شرایط خوب داشته باشن سریع طلاق میگیرن .ازنظر من ازدواج فقط باید با عشق و آگاهی کامل صورت بگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز