2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه خیلی دوس داشتم‌یاد میگرفتم هر روز واسه دخترام‌یه چی میدوختم ولی حیف ک بلد نیستمممم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

میتونی با تلاش و ازمون و خطا یاد بگیری ولی استاد داشتن یه مزه دیگه داره،مخصوصا استادت خوب باشه و ریز به ریز بهت یاد بده.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی خوبه خیلی دوس داشتم‌یاد میگرفتم هر روز واسه دخترام‌یه چی میدوختم ولی حیف ک بلد نیستمممم

منم تصمیم گرفتم یاد بگیرم واسه همین. واسه خودمم بدوزم. از بس لباسی که میخوام تو مغازه ها نیست خواستم یاد بگیرم خودم بدوزم.

هعی... با بچه سختمه😪 یعنی هیچ سایت جامعی نیست یاد بده؟

نمیدونم  با بچه تو خونه میتونی کا  کنی . بیرون بری بهتره که اموزشگاه بچه ات م مهد بزاری یه کاریش کنی اگه نه بزار بچه ات بزرگ شد 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

سلام

اولش حتما کلاس

ریزه کاری ها رو با نت و فیلم اموزشی میشه یاد گرفت

اما الگو کشی اولیه بنظرم بدون کلاس نمیشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلام اولش حتما کلاس ریزه کاری ها رو با نت و فیلم اموزشی میشه یاد گرفت اما الگو کشی اولیه بنظرم بد ...

الگو و اینارو بلدم. مثلا شلوار گشاد باشه بلدم اندازه ش کنم.

ولی حرفه ای بلد نیستم.