2789
عنوان

جاری من...

564 بازدید | 41 پست

من و جاریم مثل کاردو پنیریم..کسی نمیدونه فقط خودمونو شوهرامون..حتی به روی خودمونم نمیاریم که سایه همو باتیر میزنیم..همه فک میکنن خوبیم واین حرفا..دعوای جاری با جاری که میشنویم تو جمع میگه خداروشکر مااینطوری نیستیم.شوهرامون باهم شریکن.به نظرم این باعث کینه ما شده..توجمع به هم تیکه میندازیم ولی با خنده..خدامیدونه پشت خنده چه خنجری مخفی شده.منم اخلاقم اینه تو جمع نمیتونم سریع جواب دندون شکن بدم وقتی میام خونه یادم میوفته چی باید میگفتم.حساب کتابمون زیاد واضح نیست .یعنی هرکی زیاد خرج کرد بدهکار اونیکی میمونه ولی خدا میدونه تا کی.تاحالا که بدهی صاف نشده..حدود بیست میلیون بدهکارن ولی شرایط زندگیمون اینجوریه که همینجوری باید بمونه تا ببینیم چی میشه.جاری جانم هم زیاد خرید میکنه وگرون وگرون.وسایل قیمتی و ارزشی میخره .لباسای گرون میخره ولی من نه.تومحیطی بزرگ شدم که قانع باشم به کم به ارزون..خریدای ایشون اذیتم میکنه و گاهی دعوامون میشه با شوهرم..ومیگه تو اصراف نکن و این حرفا..واقعن هم اصراف حساب میشه وقتی میتونیم با جنس ارزون و کم زندگی کنیم..اوضامونم بد نیست فک نکنید درپیتمو ازاین حرفا😀ولی تو سلیقه و انتهاب تو خانواده شوهر ایشون ازهمه سره..چیکارکنم حالم خوب شه ..جواب تیکه هاش بی جواب نمونه

دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است،السلام ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم میتونه میخره و میپوشه شما خودت میگی من دوست ندارم گرون بخرم.به نظرم برادرا باید حساب کتابشون شفاف باشه ک ی وقت کلاه سر تو و شوهرت نره.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
اخه ب کم و ارزون قانع بودن ک افتخار نیست

من افتخار کردم؟وقتی نیاز ندارم چرا بخرم؟درد من اینه اونا خرجشون زیاده ما کم..اگه الکی بخور بخور باشه که زندگی داغون میشه..بیچاره ها هرچی کارکنن باید بره پای چشم وهم چشمی ما

نمیتونی بری با جاریت دعوا کنی که چرا زیاد میخری و میپوشی!!!باشوهرت حرف بزن.

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
خب عزیزم میتونه میخره و میپوشه شما خودت میگی من دوست ندارم گرون بخرم.به نظرم برادرا باید حساب کتابشو ...

حساب کتاب دارن ولی چندساله بدهکان خدا میدونه کی صاف میشه..رابطشونم خوبه باهم

من افتخار کردم؟وقتی نیاز ندارم چرا بخرم؟درد من اینه اونا خرجشون زیاده ما کم..اگه الکی بخور بخور باشه ...

خب عزیزم خرج کردن ک فقط ولخرجی و اصراف نیست.شماهم خرج کنید ولی ب شکل پس انداز.

من اونجور که خودم راحتم زندگی میکنم اینطور بیشتر لذت میبرم اصلا کار به کسی ندارم در ضمن تو این شرایط اقتصادی هر چه کمتر خرج کنی عاقلتری درست خرج کردن هنره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
نمیتونی بری با جاریت دعوا کنی که چرا زیاد میخری و میپوشی!!!باشوهرت حرف بزن.

چندبار دعوا شده بین منو همسرم..میگه همشو نوشتیم ولی تا کی..

حساب کتاب دارن ولی چندساله بدهکان خدا میدونه کی صاف میشه..رابطشونم خوبه باهم

خب حساب های قبلی و فکر کردم بهشو بی خیال شو از این ماه با شوهرت حرف بزن بگو هرماه فلان قدر پس انداز کنیم اصلاااا هم اسم جاری و داداشش شوهرتو نیار ک شوهرت فکر کنه ب خاطر چشم و هم چشمیه😜