2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 41 پست

ببینید من اصلااااا دلم نمیخواد شمارو از اون خانم زده کنم یا دلسردتون کنم ولی مطمئنم خانمی ک عاشق باشه یا ب کسی احساس داشته باسه نمیتونه راحت ازش بگذره من رفتار دقیق اون خانم رو نمیدونم اما اصلا نمیتونم کسی رو که تکلیفش با خودش هم مشخص نیست تحمل کنم شما رو نمیدونم 

بهتره ازش بخواید تکلیفشو با خودش ،،،احساسش و دلش روشن کنه 

مرگ یبار شیون یبار ،،،،

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببینید من اصلااااا دلم نمیخواد شمارو از اون خانم زده کنم یا دلسردتون کنم ولی مطمئنم خانمی ک عاشق باش ...

ممنون از راهنماییتون. تا چند ماه پیش در مورد ازدواج که بهشون میگفتم، جواب میدادن که فعلا آمادگی ندارم. باید یه مدت بگذره تا بتونم آمادگی پیدا کنم. در حالی که تا دو سال پیش ایشون خودشون به من میگفتن بیا ازدواج کنیم. ولی من اونموقع به دلایلی نتونستم اقدام کنم. ایشون طوریه که اگه من ازشون دوری کنم ازم دلخور میشن که چرا سراغمو نمی گیری. اگه بهشون محبت کنم باز بیخیال میشن. نمیدونم باید چطور رفتار کنم

میدونید ایشون جزو آدمهای نصف و نیمه زندگیتونن

این آدما نه دل دل بریدن دارن نه پای ماندن...

نظر_شخصی#  

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
میدونید ایشون جزو آدمهای نصف و نیمه زندگیتونن این آدما نه دل دل بریدن دارن نه پای ماندن... نظر_شخ ...

ایشون تا قبل از اینکه پارسال سر یه بحثی که حرف منم به اشتباه تعبیر کردن از من ناراحت شن و دوری کنن خوب بودن. مدام همو میدیدیم. پیام میدادیم. زنگ میزدیم. من واقعا راضی بودم. ولی از یکسال پیش و بعد از اون بحث به اینور ایشون دیگه هرگز مث قبلشون نشدن. انگار که همه چیزو تموم شده میدیدن. ولی فقط دل رفتنو نداشتن. من از یکسال پیش تا الان هر لحظه افسوس میخورم که چرا کار ما به اینجا کشیده شد. چرا اون روزای خوبمون تموم شد. خودمم دیگه افسردگی گرفتم

خب ی سری حرفا واقعا برا ی خانم خیلییییییی گرون تموم میشه جوری ک دیگه واقعا دل میبره حتی اگ عاشق باشه 

معذرت خواهی کردید ؟!  

خب ی سری حرفا واقعا برا ی خانم خیلییییییی گرون تموم میشه جوری ک دیگه واقعا دل میبره حتی اگ عاشق باشه ...

حضوری ازش معذرتخواهی نکردم. ولی پیامی بهش گفتم اگه منم تو حرفام تند رفتم عصبانی بودم. نمیخواستم اتفاقای پارسال دوباره تکرار شه و از هم دور شیم. اونم بهم گفت تو سر افسردگیم بهم سرکوفت زدی. منم بهش گفتم منو ببخش. الانم براش کادو گرفتم که اگه بیاد بهش بدم. نمیدونم چطوری باهاش حرف بزنم که ناراحتیش از دلش در بیاد

خب ی سری حرفا واقعا برا ی خانم خیلییییییی گرون تموم میشه جوری ک دیگه واقعا دل میبره حتی اگ عاشق باشه ...

ایشون پارسال میخواست بره به یه مهمونی پیس دوستاش. من گفتم باشه برو، روز بعدش همو ببینیم. روز بعدش بهش گفتم همو ببینیم، اونم گفت مهمونی افتاده امروز. نمیتونم بیام. منم ناراحت شدم گفتم بخاطر تو شیفتمو جابجا کردم. بعد باهاش بحث کردم ایشونم ناراحت شد. من بهش گفتم اگه تو شوقی واسه دیدن من نداشته باشی، منم شوقی واسه دیدنت ندارم. شوق دیدن باید دو طرفه باشه. اونم دو سه روز بعدش به من گفت تو به من گفتی اگه نبینمت برام مهم نیست. من گفتم کی این حرفو زدم. چرا اینطوری حرفمو تعبیر کردی؟ ولی اون اصلا قبول نکرد. با این حال من بعدش خیلی ازش معذرتخواهی کردم. ولی از اون روز به بعد دیگه از من دور شد. دیگه هم رابطمون مث قبل از اون روز نشد. بهتر شد ولی مثل قبل بهم وابسته نبود. نمیدونم از من نا امید شد یا با کس دیگه ای آشنا شد. هیچوقت نفهمیدم. هنوزم رابطمون ادامه داره. ولی مثل اون وقتا نیست

خب منم بودم اینطوری میشدم 

در ضمن میدونید اولا شما صراحتا اشتباهتونو نپذیرفتید و ازش درست حسابی معذرت نخواستید

دوما این چه صیغه ای؟؟؟ کادو گرفتم ک اگه اومد دیدنم بهش بدم 

کادوتونوگرفتید ی شاخه گل هم بگیرید بذارید روش خودتون برید ببینید و برای آخرییییین بار ازش معذرت خواهی کنید و ازش بخواید درمورد تون جدی فکر کنه و بهتون نتیجه فکرشو بگه 

امیدوارم مشکل و سردی بینتون حل شه

خب منم بودم اینطوری میشدم  در ضمن میدونید اولا شما صراحتا اشتباهتونو نپذیرفتید و ازش درست حساب ...

من اونموقع خیلی ازش معذرتخواهی کردمو براش هدیه گرفتم که از دلش در بیارم. خیلی باهاش حرف زدم. ولی ایشون سرگرم دوستاشون شده بودن. به غیر از اون نمیدنم سرگرم چی بودن. ولی اینا باعث شد از من دور بشن. کادو رو من از چند وقت پیش گرفته بودم که بهش بدم. از چند وقت پیش که هنوز این ناراحتی جدید پیش نیومده بود. که گفتم اولین فرصت که همو دیدیم بهش میدم. من نمیتونم برم ایشونو ببینم چون با دوستشون همخونه هستن. بخاطر یه چیزایی قبول نمی کنن بیرون بیان که بیرون همو ببینیم. میگن نمیخوام یه وقت دوستام بفهمن من با کسی رابطه دارم. قرار شده ایشون بیان خونه همو ببینیم. وقتی بیاد گل هم براش میگیرم با کادو بهش میدم. اکثر وقتایی که همو می بینیم بهش گل هدیه میدم

ببین من میتونم بهتون بگم ازتون نا امید شده سعی کرده خودشو اوکی کنه سرگرمی بهتر پیدا کرده تا به خاطر ...

افسردگی ایشون تا اونموقع سابقه نداشت. منم تا حدود بیست روز باهاشون مشکلی نداشتم. ولی ایشون اونموقع شروع کرده بود به دوری کردن از من. به زور میومد همو ببینیم. هر وقتم که میومد، اونم دو هفته یه بار، با من خیلی یرد و عصبی برخورد می کرد. اصلا نمیذاشت من بهش نزدیک بشم. میرفت اون ور تر می نشست. هرچی میخواست بهم میگفت. منم وقتی این رفتارو دیدم اصلا باورم نمیشد ایشون اینطوری با من رفتار کنه. اولین بار بود اینطور رفتاری ازش میدیدم. حدود سه چهار ماه این رفتار شون ادامه داشت. از اون به بعد چند وقت یه بار سر این حالتاشون بینمون بحث پیش اومد. و دیگه هیچوقت مثل قبل با هم صمیمی نبودیم. خیلی تلاش کردم که مثل اون وقتا با هم خوب باشیم. یکم وضع بهتر شد. ولی مثل قبل نشد. الانم نمیدونم چکار کنم. محبت کنم. چکار کنم

افسردگی ایشون تا اونموقع سابقه نداشت. منم تا حدود بیست روز باهاشون مشکلی نداشتم. ولی ایشون اونموقع ش ...

دلم سوزید راستش کاش خودش بیاد رو راست باهاتون حرف بزنه که بتونین درستش کنین من فکر کنم چیزی نگم دیگه بهتر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز