2777
2789
خخخخخ دییقا منم الان هوس کردم و فقط هم نخود سبزو ذرت دارم اهان هویجم دارم 😆😆سس و ماکارونی و خیارشو ...

من یبار درس کردم چرا بد شد ؟😯

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخخ دییقا منم الان هوس کردم و فقط هم نخود سبزو ذرت دارم اهان هویجم دارم 😆😆سس و ماکارونی و خیارشو ...

اتفاقا ماکارونی که دارم همیشه سس هم داریم 

خیارشور هم که مال مادرهمسرجان همیشه برام میاره..مرغ هم داریم...ولی نخود سبز و ذرت نداریم...خیلی هم دوست دارم و هوس کردم

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
اتفاقا ماکارونی که دارم همیشه سس هم داریم  خیارشور هم که مال مادرهمسرجان همیشه برام میاره..مرغ ...

من مرغ دوست ندارم نمیریزم بیا نخد سبز و ذرت منو ببر ب کارم نمیاد خهههه

تیکر دوسالگی پسرمه
دستورش رو بهم‌میگی عزیزم؟؟  اصلا بلد نیستم درست کنم🙁  همسر خیلی دوست داره

پاستا شکلی

مرغ

قارچ

پنیر پارمزان

سیر دو حبه

کره 

خامه یک پیمانه

جعفری یا پیازچه یا ریحان خرد شده هرکدومو بیشتر دوس دارید

من پیازم میریزم که تو دستور اصلیش پیاز نداره

*پاستاهارو تو آب جوش بریز و نرم که شد آب کش کن

تو یه وک یه کم پیاز یا پیازچه تفت بده بعد سینه مرغ تکه تکه شده رو اضافه کن بعد هم نمک و فلفل سیاه و یه نوک قاشق زرچوبه و حرارتو زیاد کن قارچو اضافه کن که آب نندازه و بعد که قارچ یه کم سبک شد پاستارو بهش اضافه کن هم بزن

تو یه ظرف دیگه یه تکه کره بزار آب بشه با حرارت کم بعد هم خامه رو بهش اضافه کن هم بزن تا بریده نشه بعد هم سیرو حسابی له و ساطوری کن بهش اضافه کن بعد هم پنیرو تا آب بشه، سبزی رو که خرد کردی بهش اضافه کن و یه هم بزن و زیرشو خاموش کن و بعد سس آلفردو رو بریز رو پاستاها و هم بزن با ریحان تزئین کن نوش جان

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
چیز کوبیده عزیزم اولش سیب زمینی نیست اولش ک داره اخرشم ر 😐

یعنی چی؟  

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..