2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر چیزی رو سر خود نخور چون هفته های اولی مواظب باش من هر کاری کردم فایده نداشت تا هفت ماهم ویار داشتم هنوزم به بعضی چیزا حساسم زنجبیل گرمه اگه پسر داشته باشی سقطمیشه همینجوری نخور هر چیزی رو به دکترت مشورت کن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نی نی شما دختره یا پسر؟میشه از احوالاتتون بگید

پسره عزیزم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

هر چیزی رو سر خود نخور چون هفته های اولی مواظب باش من هر کاری کردم فایده نداشت تا هفت ماهم ویار داشت ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم. به سلامتی زایمان کنی گلم

نی نی شما دختره یا پسر؟میشه از احوالاتتون بگید

من خیلی اذیت بودم حتی اواخرش تو ماه پنج که بالا میاوردم رگه های خونم توش بود دمیترون خوردم یبوست گرفتم رانیتیدین فایده نداشت الانم سوزش معده دارم و چون بزرگتر شده اومده بالاتر بدترم هست بخاطر نی نیتم شده تحمل کن هر چیزی رو سر خود نخور شاید واسش ضرر داشته باشه خیلی مراقبش باش که ایشالا صحیح و سالم بیاد تو بغلت چند ماه سختی میکشی ولی در عوض خیالت راحته نی  نیت صحیح و سالم تو دلته

ممنون بابت راهنماییت عزیزم. به سلامتی زایمان کنی گلم

مرسی عزیزم همچنین شما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز