2777
2789
عنوان

ویار

135 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من تازه وارد این سایت شدم .من هفته دهم بارداری هستم اصلا نمیتونم غذاهای سرخ کردنی یا کباب بخورم اصلا از بوشون هم بدم میاد فقط سبزیجات میخورم یک کیلو هم کم کردم کسی اینطوری بوده واینکه جنسیت بچش چی بوده 

.....خدایا دوستت دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آب می خوردم بالا می آوردم فقط خیار رو می تونستم بخورم و نون سنگک خشک

بچه هام هم هر دو دختر بودن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

ربطی به جنسیت نداره!  نی نی من دختر، دختر عمومم همین حالتی بود بچش پسره 

من تا هفته 12 خیلی حالم بد بود، 4 کیلو کم کردم! 

تا هفته 16 تهوع داشتم اما بهتر میشی کم کم... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ربطی به جنسیت نداره منم همینجوری بودم فقطط میوه میخوردم وسالاد

۳ کیلو توسه ماهه اول کم کردم بچم پسره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسرعزیزم😉

حیف که دنیا برعکسه🙃 هرچی دوست داشته باشی برعکس میشه منم حالتای تو رو داشتم و پسر دوست داشتم ولی دختره😃مهرش به دلت میوفته

البته انشالا هر چی دوست داری بشه همینطور مصلحتتم تو همون باشه حاجت دلت با صلاح خدا یکی باشه😉😆