2777
2789

ماه آخر سه روز یه بار توی خونتون واسه خودت شرایط کنکور رو درست کن و کنکور های سالهای قبل رو بده

کنکور آزملیشی هم شرکت کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ماه آخر سه روز یه بار توی خونتون واسه خودت شرایط کنکور رو درست کن و کنکور های سالهای قبل رو بده کنک ...

همین کار رو می کنم.

اطلاعاتم زیاده ولی با آزمون مشکل دارم.

قبلشم کلی تست کار کردم.

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس دیگه باید روی خودت و روحیت کار کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

باید مرتب آزمون بدین  مثلا هر دوهفته یک بار 

بعد روی این آزمون ها مدیرت زمان داسته باشیدتا روی  جلسه کنکور بامشکل مواجه نشین 

مثلا درسی که نقطه قوتتونه رو اول باید بزنین 

اگه تجربی هستین به هیچ وجه زیست رو اخر نزنید 

ادبیات هم باید درس اول یا دوم باشه 

سوالاتی که بلد نیستین رو سریع ول کنید ولی کنارشون علامت بزنید 

به درس ریاضی که میرسید یه نگاه کلی به سوالات بکنید و مباحث اسون تر رو اول بزنید 

برای دینی و زیست زیر نکات مهم سوال خط بکشید 

و وقتی جواب درست رو پیدا کردین اون سه تا گزینه رو باید بخونین و مطمعن شید غلط ان چون برای دینی و زیست  بین پاسخ درست و درست تر باید اونی که درست تره رو انتخاب کنید 

بین درسای اختصاصی 

و بین عمومی و اختصاصی شکلات شیرین بخورین

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
باید مرتب آزمون بدین  مثلا هر دوهفته یک بار  بعد روی این آزمون ها مدیرت زمان داسته باشیدت ...

خیلی مفید بود ممنون واقعاً.

برای مدیریت استرسم چیکار کنم؟؟

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی
آره دقیقاً موقع آزمون استرس دارم و چند تا سوالم که سخت میشه تحلیل میرم.

همیشه به این فکر کن که سوالی که واسه تو سخته واسه بقیه هم سخته 

فقط مهارت توئه که روحیت رو از دست ندی و با قدرت ادامه بدی

چون مدل طراحی سوالا همین طوریه که چندتا سوال سخت کنار همه و بعدش چندتا آسون

زیاد ازمون شرکت کن 

حتی اگه خودِ آزمون رسمی شرکت نمیکنی خودتو موظف کن تو پارکی کتاب خونه ای جایی با شرایط خاصش ازمون بدی 

بعد ک اومدی خونه تحلیل کن و اشتباهای هر دفعه رو همونجا چال کن

خیلی مفید بود ممنون واقعاً. برای مدیریت استرسم چیکار کنم؟؟

ببینید آزمون همیشه افراد دارای سواد رو گزینش نمیکنه بلکه کسایی رو انتخاب میکنه که علاوه بر سواد  بتونن مدیریت کنن و خودشون رو جمع کنن 

هفته ی پیش یه ازمون جامع سنجش برگزار شد و انقدررر سخت بود که بچه ها دست و پای خودشون رو گم کردن و نا امید شدن و دیگه نتونستن مدیرت لازم رو اجرا کنن 

در صورتی که وقتی سوالا خیلی سخت میشه شما باید بدونی که الان همه دستپاچه شدن  پس کسی میبره که بتونه سوالات قابل حل رو پیدا کنه و حل کنه ....

حتی گاهی یک درس رو سخت میدن که بتونن یه عده رو کنار بزنن مثل درس دینی پارسال کنکور که ظاهرا سخت بوده 

پس شما باید خودتون رو کنترل کنید فقط به فکر این باشید که الان که بقیه استرس دارن من باید بتونم از اونا بهتر عمل کنم 

چون دیده شده که بهترین و باهوش ترین دانش اموز ها یی هم بودن که نتونستن در اثر استرس خودشون رو جم و جور کنن اما بقیه مدیرت کردن و قبول شدن .... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
تجربی.

اوکی .....دین زندگی را باید رو نود درصد بزنی ...زیستم هفته آخر فقط نشر الگو را هر سه سالشا تست بزن ...قرابت معنایی یادت نره که سی درصد کنکوره ....فقط اشتباه منا نکن و سر کنکور حتما ی زمان سنج ببر که روی ی درس کلیک کنی  که برسی واسه تست ها