2789
عنوان

ایده تولد

115 بازدید | 18 پست

خانوما تولد یکسالگیه پسرم ماه رمضونه چیکار کنم بنظرتون خودمونی بگیرم یاچی؟بمونه بعد رمضون !اگه بگیرم چیکارکنم

دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است،السلام ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم وسط امتحانام تولد دخترمه

ولی میخوام بعد از امتحانم بگیرم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ول کن .خودتون سه نفره حالشو ببرید.مزاحم نیار

وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
اگه بخـواي بگيري بايد افطـاري بدي و بعد افطار هم مراسم تولد عزيزم 

اره میدونم زیادن اخه نمیرسم😓

میتونی برای افطاربگی بیان،،افطاریت بشه همون شام وبعدشم کیک

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
یک سالگی سه نفره خیلی جذابه یا اگه دوست داری شلوغ باشه فقط خانواده خودت و شوهرتو دعوت کن که سختت نش ...

اینم عالیه