2777
2789
عنوان

درد شدید سینه

74 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من بچه شیر میدم پسرم 21 ماهشه. هر چند مدت سینه چپم گاهی درد میکنه. دیشب دردش شدید بود از این پهلو به اون پهلو میشدم وقتی تکون میخوردم سینه م تکون می‌خورد شدید اون گلوله های داخلش درد میکرد آخرش با گرم ماساژ دادن تا الان فقط از اون سینه م دارم شیر میدم تا فردا برم دکتر 

تو بچه ی اولم همین سینه م آبسه شد با کلی دوا و درمان آمپول بهتر شد الان بچه دوممه. گاهی درد میکرد ولی قابل تحمل بود ولی دیشب شدید بود امکان داره باز آبسه شده باشه از ترس سرطان سینه نتونستم بخوابم دارم دیوونه میشم 

احتمال قوی یا آبسه س یا عفونت تو دوران شیردهی احتمال اینا بالاس احتمال سرطان خیلی کم

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

احتمال قوی یا آبسه س یا عفونت تو دوران شیردهی احتمال اینا بالاس احتمال سرطان خیلی کم

آبسه و عفونت شده بود همین سینه م 5 سال پیش با دارو کوچیک شد یه گلوله سفت بزرگ و قرمز شده بود گاهی درد داشت آلان شدید شده 

آبسه و عفونت شده بود همین سینه م 5 سال پیش با دارو کوچیک شد یه گلوله سفت بزرگ و قرمز شده بود گاهی در ...

خودشه مطمعن باش اصن تو دوران شیردهی احتمال سرطان خییییلی خیییییلی کمه

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟