دیشب بچه دوستم داشته بازی میکرده که سرش میخوره به کنج دیوار و ابرو بچه پاره میشه
وای از دیشب بچه رو نبرده دکتر شوهر نفهمش دست بزن که داره دوستمم بخاطر اینکه بچه اینجوری شده یه کتکحسابی خورده ازش دلم واسه جفتشون میسوزه وای دارم میمیرم رفتم که ببرمشون دکتر در خونه رو باز نکردن دوستم پیام داد گفت نمیذاره در رو باز کنم الان خیلی وقته اینجا وایسادم دیگه جواب پیامم نمیده فک کنم گوشیشو گرفت 😭😭😭😭😭
اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خونه نادر شوهرش کنار خونشون رفتم زنگ زدم اومد گفت نه اصلن می گین چیزی نشده در صورتی که دوستم گفت اومده اینجا به شوهرم گفته نمیخواد ببریش دکتر و بعدم پرش کرده افتاده رو سرم منو زده وای دارم میمیرم از نگرانی بچه از خونه ریزی چیزیش نشه 😰😰😰
اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞
واااااااای 😡😡😡😡 چرااااااا این روانی ها خودشونو درمان نمیکنن؟ مطب روانشناس ها پره از آدم هایی که از دست این روانی ها آسیب دیدن ولی خودِ لامذهبشون گورشونو نمیبرن درمان کنن خودشونو
بیچاره بچه طفل معصوم 😢 نمیشه زنگ بزنی ۱۲۳؟
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است