2777
2789
وقتی درک‌نداره چرا خودتو اذیت کنی چرا باید براشون گریه کنیم چرا باید ب خودمون صدمه بزنیم بگو .... ل ...

بخدا سره خیانت قبلیش از بس گریه کردمو قلبم شکست تا یه سال ناراحتی اعصاب گرفتم ازین دکتر به اون دکتر میرفتم آخرشم یه روز که منو با آزانس میبرد دکتر به راننده آژانسی گفت یه زن مریض گیرم اومده😭😭😭

والا بخدا دیگه دلیل و مدرک ازین بالاتر که نام کاربری داره و نصبش کرده ولی زیره بار نمیره هرچی میپرسم ...

حالا شاید یکی ب اسمش نصب کرده 

تو‌خودت الان آرامش داشته باش وقتی براش مهم نیست اشکی قشنگت چرا خودتو نابود میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا سره خیانت قبلیش از بس گریه کردمو قلبم شکست تا یه سال ناراحتی اعصاب گرفتم ازین دکتر به اون دکتر ...

آفرین تو ک تجریش و داشتی نحوه زندگی تو یکم تغییر بده خوب بخر خوووب بپوش حتما ، تا یکم بفهم ، چیزیم‌گفت بهش بگو من لایق بهترین 

آفرین تو ک تجریش و داشتی نحوه زندگی تو یکم تغییر بده خوب بخر خوووب بپوش حتما ، تا یکم بفهم ، چیزیم‌گ ...

خیلی خرج میکنم قیافم خوبه تیپم و سرو وضعم خوبه ولی محبت صفر توجه صفر اخلاق صفر رابطه صفر بخدا منم دلم میخواد بهش خیانت کنم

خیلی خرج میکنم قیافم خوبه تیپم و سرو وضعم خوبه ولی محبت صفر توجه صفر اخلاق صفر رابطه صفر بخدا منم دل ...

اگ‌خرج میکنی ک برو دنبال نقطه ضعف بعدیش چی بگم دیگ خودتو اینقد حرص میدی اخرشم اونا حالشو میبرن تجرب من میگ بیخیالش شو اونا ککشونن نمیگزه تهش انگ وسواس و حساس و دیوانگیم‌ب آدم میزنن