2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره ۴سال پیش ولی انگار بازم فیلش یاده هندستون کرده بازم داره زیرآبی میره فک کرده من نمیفهمم

عزیزم تا مطمئن نشدی چیزی نگو.

ممکنه اصلا بخاطره خیانته قبلیش بیشتر حساس شده باشی..

اما نمیتونم درک کنم که چطور دست روت بلند میکنه؟😑

تاالان پزشکی قانونی نرفتی؟

ب خونوات خونوادش اطلاع ندادی؟

عزیزم تا مطمئن نشدی چیزی نگو. ممکنه اصلا بخاطره خیانته قبلیش بیشتر حساس شده باشی.. اما نمیتونم درک ...

پزشک قانونی نه به خونوادشم چندبار زنگ زدم گفتم با گریه ولی بیخیال بودن.

پزشک قانونی نه به خونوادشم چندبار زنگ زدم گفتم با گریه ولی بیخیال بودن.

شل گرفتی دیگه عزیزمن.

انشالله که دیگه تکرار نمیکنه

اما اگه بازم خدایی نکرده این اتفاق افتاد حتما برو پزشکی قانونی.حداقل ی مدرک داشته باشی.

گویا از خونوادشم برای شما ابی گرم نمیشه.

باهاش حرف بزن دلیل و مدرک بیاره قانعت کنه که خودش اینستا نداره.

اینم بهش بگو که اینستا داشتنش مهم نیس.دروغشه که برات گرون تموم شده

مرسی عزیزم

وقتی درک‌نداره چرا خودتو اذیت کنی چرا باید براشون گریه کنیم چرا باید ب خودمون صدمه بزنیم بگو .... ل ق ش کردن ، من ب شوهرم همینو گفتم بعدشم سکوت کردم هرچند اینارو گفتی باز قلبم تنگ شد ناراحت شد ولی سعی کن آسیب ب خودتو از دست این آدما ب  حداقل برسونی

چجوری با مدرک بهش ثابت کنم که کاره خودش بوده اینستا نصب کرده و اون خانومو خودش لایک کرده میزنه زیرش ...

من والا اینستا ندارم سر در نمیارم.

اما کسی که الان باید دلیل و مدرک بیاره همسرتونه نه شما

شل گرفتی دیگه عزیزمن. انشالله که دیگه تکرار نمیکنه اما اگه بازم خدایی نکرده این اتفاق افتاد حتما ب ...

قسم و قرآنش کلن دروغه به هیچی اعتقاد نداره اونوقت چجوری توقع دروغ ازش نداشته باشم😞😞

وقتی درک‌نداره چرا خودتو اذیت کنی چرا باید براشون گریه کنیم چرا باید ب خودمون صدمه بزنیم بگو .... ل ...

حتی فکر کردن ب اینکه ی مرد اینقدر راحت قید زندگیشو میزنه عذابم میده.اصلااا نمیتونم تصور کنم.😔

خدا ب راه راست هدایتشون کنه

من والا اینستا ندارم سر در نمیارم. اما کسی که الان باید دلیل و مدرک بیاره همسرتونه نه شما

والا بخدا دیگه دلیل و مدرک ازین بالاتر که نام کاربری داره و نصبش کرده ولی زیره بار نمیره هرچی میپرسم تفره میره میگه من نصب نکردم منم فقط حرص میخورم

قسم و قرآنش کلن دروغه به هیچی اعتقاد نداره اونوقت چجوری توقع دروغ ازش نداشته باشم😞😞

نه با قسم و قران نه.

منکه اینستا چیزی سر در نمیارم.

اما باید بهش بگی ثابت کنه که خودش نیس.

اصلا گوشیشو بده ی نگاهی بندازی.غریبه نیستی ک.زنشی