لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 عنوان خانوما🙈🙈🙊🙊 | مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 53 پست نصفه شبی حوصله ام سر رفته کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/06 | 02:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 18259 😂 نمیدونی چقدر بهش فکر میکنم 😂خل شدم عرضه شماره گرفتنم ندارم 😂 اونم بهت فکر میکنه؟بنظرم چراغ سبز نشونش بده اما باهتش دوست نشو تا بیاد خاستگاریت 😁😁😁😁 مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
bahar_oe عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 406 الهی عزیزم ... سعی کن بخوابی فردا باهاش تصویری حرف بزنی ❤❤ تا دیر وقت خوابیدم الان خوابم نمیااد
nargesiiiiiii عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5759 اونم بهت فکر میکنه؟ بنظرم چراغ سبز نشونش بده اما باهتش دوست نشو تا بیاد خاستگاریت 😁😁😁😁 چندتا پست قبل جریانشو گفتم 😂نه واسه ازدواجو اینا نمیخواد دوستیه فقط تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
bahar_oe عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 406 😂 نمیدونی چقدر بهش فکر میکنم 😂خل شدم عرضه شماره گرفتنم ندارم 😂 من از همچین دخترای سنگین و رنگین خوشم میااد .. منم ی زماانی اینطوری بودم .. ۲ سال از زندگیم یکم بد شدم .. 🤐😅
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 33997 ❤❤ تا دیر وقت خوابیدم الان خوابم نمیااد پس رمان بخون یا هم تو تاپیک ها بچرخ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
nargesiiiiiii عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5759 من از همچین دخترای سنگین و رنگین خوشم میااد .. منم ی زماانی اینطوری بودم .. ۲ سال از زندگیم یکم بد ش ... 😂منم هول میکنم پا به فرار میزارم اینم خوشگلو پولدار محله خیلی از دخترا دنبالش بودن محل نداده بهشون و تا حالا از دخترای محل نشنیدم که با کسی از محل دوست شده باشه یخورده خوشحال شدم😃 تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
bahar_oe عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 406 😂منم هول میکنم پا به فرار میزارم اینم خوشگلو پولدار محله خیلی از دخترا دنبالش بودن مح ... عزیزم همیشه با عقلت پیش برو ن با دلت .. ک بدبختت میکنه 😶
nargesiiiiiii عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5759 عزیزم همیشه با عقلت پیش برو ن با دلت .. ک بدبختت میکنه 😶 چشم تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم