2777
2789
عنوان

شب جمعه😈

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 134 پست
اوووووو اونجا ك خيلي سيل اومده ايشالله زودتر خوب بشه و اميدوارم كمك ها واقعا برسه ولي بعيد ميدونم جو ...

اينجام همينجوريه عزيزم خيالت راحت ب خدا هي ميان خونه ها رو نگاه ميكنن ك خسارت بدن ولي كو واقعا براي مردمم خيييلي ناراحتم و از همه مردم كشور هم واقعا ممنونم ك تنهامون نزاشتن دولت ك ابي ازش گرم نميشه

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دو سه ماه عزیزم

چون عقديم و تو عقد بچه دار شدم و شرايط عروسي واس بعد كنكوره و اونم دانشگاه و شركتش يك شهر ديگست و دير مياد ولي خب مياد اينجا خونه داريم ميريم اونجا 

قضاوت فقط کار خداست...
اينجام همينجوريه عزيزم خيالت راحت ب خدا هي ميان خونه ها رو نگاه ميكنن ك خسارت بدن ولي كو واقعا براي ...

توي يك ويلا ك اين مسئولين رفته بودن همه پتوهاي اهدايي كرمانشاه برده بردن برا خودشون نامه هاي مردم توش برد

قضاوت فقط کار خداست...
توي يك ويلا ك اين مسئولين رفته بودن همه پتوهاي اهدايي كرمانشاه برده بردن برا خودشون نامه هاي مردم تو ...

بارداری الان یا نه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه بابا ساعت 2 نصف شبه مگه چقدر باید طول بکشه

١٢ تازه رسيدي تا لباس عوض كني و دوش بگيري و بغل و نوازش و ...دوباره دوش بگيري و لباس بپوشي و سه ساعت طول ميكشع 

قضاوت فقط کار خداست...
الان حامله ای یا بچه داری؟متوجه نشدم هنوز عقدی ولی باهم زندگی میکنید و بچه دارید؟

يك تاپيك زدم راجبش

عقدم ولي يك دختر يكساله دارم 

قرار بود عقد باسم تا بعد كنكور عروسي بگيريم و اونم شركتش بياره و دانشگاسو بياره من تو عقدم باردار شدم بعد ديگه اونم دوره از من بخاطر همين دانشگاه و اينا هر دو هفته اينا مياد بعد ميره دوباره 

قضاوت فقط کار خداست...