2777
2789
عنوان

چله ی صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 575 پست
اون گذینه کنار استیکر رو زدم درسته؟

آره عزیزم همون که شبیه عکس کوهه، اونو بزن یه کادر میاد، بعد بزن روی کادر میری تو گالری عکسو انتخاب میکنی بعدم ارسال 😊😊

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
آره عزیزم همون که شبیه عکس کوهه، اونو بزن یه کادر میاد، بعد بزن روی کادر میری تو گالری عکسو انتخاب م ...

ممنونم ازتون

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دو خانم برنده هامون هستن لطفا ادرس و تلفنتون رو برای اهدای این هدیه برام پیام بفرستین 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

من طبق لیست اخر هین کارو کردم رها 70 و 11aye تو لیست قرعه کشی نبودن این دو عزیز هستن الان؟ تو ختم بودین شما؟اگه اره من دوباره قرعه کشی کنم

سلام قبول باشه    

سلام گلم خوبی؟ 

اگه اسامی برنده ها قطعی شد لطفا منو لایک کن بیام ببینم میخوام تبریک بگم بهشون 😁😁😁

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃
سلام استارتر جان..  چی شد؟ بالاخره کیا برنده شدن ما تبریک بگیم 😁😁😁

سلام اعلام کردم اریسا 1396  _مامان سه قلوها  _zahra_banoo

دوستان هر سه سوره توحید ختم قرآن محسوب میشه کیا مایل هستن چهل روز ان شاءالله هرروز اینطوری ختم قرآن انجام بدیم