سلام دوستان ان شاءالله میخوایم چله ی صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان علیه السلام برداریم باید 40 نفر باشیم هرکس روزی 20 صلوات باید بفرسته سر 40 روز میشه 32000 صلوات اخر سر هم قرعه کشی بین کسایی که شرکت کردن و هدایای نفیس به 2 نفر داده میشه
گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
دوستان من یه توضیح بدم راجب هدیه که تکه ای از فرش حرم امام رضا علیه السلام قاب شده که از بابت اصل بودن میتونید زنگ بزنید آستان قدس سوال کنید البته من خودمم ان شاءالله دارم از جایی میخرم.ان شاءالله قسمت هرکس هست مبارکش باشه نیتمون از صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان علیه السلام باشه اینکه اگه ببرین قاب فرش حرم امام هشتم هم داشته باشین.
گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭