2777
2789
عنوان

چله ی صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 575 پست
سلام ممنون عزیزم لطف کردی شما جواب دادین مهربون خانم 

شرمنده تعداد چون زیاده نتونستم پاسخ بدم ولی اسمتون تو لیسته

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان عکس لود نمیشه باید دوباره بنویسم بیاین سر بزنین که نوشتم ببینید شروع چله هم ان شاءالله از فردا باشه که همه ببینن و متوجه بشن

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
دوستان عکس لود نمیشه باید دوباره بنویسم بیاین سر بزنین که نوشتم ببینید شروع چله هم ان شاءالله از فرد ...

باشه گلی جان بذار 🤗🤗🤗🤗🤗

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃

(مهربانو) (مادر مهربانو )(خواهر مهربانو)  (زهرا )( نازنین )

الی 23  عشقبادی خداگونه   شارژر  سوشیانت ماهشت  21mehraboon    11aye     لاله   مهوش  الهام   حلما جونیی    elena66    نسیم 35   مامان سه قلوها     rخاطره    گل کلمیان    آلاله 28    بادمجون 1375    آیسون     مینا 70       رها 70     sabaaa_am        zizogolo        sayeh6859           nazi1010       دختررویاها       1زینب                  حنانه مامی یه دونه پسر

سوشیانت 20     شهرزاد        لیلا     مریم   

😂😂😂😂

عزیزم پس بهم بگو که میتونم یا نه؟؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
عزیزم پس بهم بگو که میتونم یا نه؟؟

سلام عزیزم، آره الان استارتر لیست اسمها رو گذاشت، اسم شما هم هست، از فردا شروع میشه، روزی 20 صلوات 🤗🤗🤗

خوبه که به گذشته نگاه کنی، ولی بهش خیره نشو 🧐😃