2777
2789
عنوان

خسته شدم

127 بازدید | 4 پست

چند روز پیش با همسرم دعوا کردم  قهر کردم رفتم خونه بابام چون دیگه خسته شدم ازش میگم بیا بچه دار بشیم میگه نه میگم این بخر میگه نه کلا هر حرفی بزنی ی نه توش هست هیچ کاری رو با میل من نمیکنه دیگه خیلی خسته شده بودم 

الان خونه پدرتی؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

چون حتی ی بیرون ساده هم نمیبره من فقط خودش خوش میگذرونه 

بعد مامانم که باعث این ازدواج مسخره بود شروع کرد که چرا امدی و چرا قهر کردی و.....مادر شوهرم از اون ور شروع کرد که من نمیام دنبالت حوصله پدرت ندارم 

حالا من یکم از مشکلاتی رو که با پسرش داشتم خوبه براش توضیح دادم اما تا اون روز حتی نذاشتم مادرم متوجه بد بودن زندگیم بشه همه دعوا ها و گریه ها رو تو خونه خودم بود و از در خونم بیرون نمیبردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر زنگ زد که اره من مریضم دارم میمیرم بیا خونم منم رفتم میبینم خودش اماده کرده برای ی دعوای حسابی اره به دخترام گفتم جریان قهرتو گفتم اونا به تو و برادرشون زنگ بزنن انگار حالا اصلا او عفریتها احوال من میپرسن 

اصلا حتی ی ذره از زندگیشون به هیچ کسی لو نمیده حتی خونه خریدن و ماشین خریدن و بچه دار شدن. .. دعوا با شوهراشون اصلا تحت هیچ شرایطی نمیذاره ی نفر بفهمه که زندگی اونا چطوره