2777
2789

اراجيفه محضضض

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ھس ولی کار ھرکسی نیس........خدا ب بزرگی بالا سرت دعا و جادو چیکار؟؟؟ کسی ک دنبال دعا و طلسم برہ راہ برگشت ندارہ............ی چی و ک بدست بیارہ با طلسم آسایش و رفاھش از دست میدہ....منم قبلا ھمش دنبال سین چیزا بودم بیخیال شدم

آره هست سحر و جادو حقیقته توی قرآن هم اومده

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

اره ولی من اعتقادی ندارم ک برم سمتش چون فک میکنم بعدش تاوان داره
من امشب یکیو مسخره کنم فرداشب همون بلا سرم میاد تو فکر  طلسمو دعا نیستم هیچوقت ولی راسته ها حتی تو داستانای خضرت سلیمان هم یادت نی طلسم شیطانی کردن  هر چی جنو شیاطین بود اومدن

واقعا وجود داره...پسرخاله من از یه دختره متنفر بود بعدش یهویی گفت میخوام باهاش ازدواج کنم...دختره بعد ازدواج بهش گفت جریانو البته الان خوبن باهمدیگه...ولی من این قضیه رو خیلیییی دیدم 

من خیلی اعتقاد دارم 

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
2790
2778
2791
2779
2792