samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 عنوان مرخصی زایمان 76 بازدید | 13 پست اونایی که پول مرخصی زایمانتون رو گرفتینایا بازرس میفرستن سر کار؟ 1398/02/05 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 منظورم اینه که برای اطمینان از برگشت شما به کار بازرس میفرستن محل کارتون؟
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 نه.بازرس واسه چی.بعدش حقوقت با کارفرماست.شاید بعد زایمان نخوای بری وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 نه.بازرس واسه چی.بعدش حقوقت با کارفرماست.شاید بعد زایمان نخوای بری بازرس برا اینکه مطمئن شن برگشتی و دروغ نمیگیاگه نخوای برگردی که نمیتونی پول مرخصی زایمانتو بگیری
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 بازرس برا اینکه مطمئن شن برگشتی و دروغ نمیگی اگه نخوای برگردی که نمیتونی پول مرخصی زایمانتو بگیری نه اولین باره میشنوم. وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 من خودم نامه شروع به کارمو بردم بیمه.نداده پولمو ریخته بودن🤣🤣 وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 من خودم نامه شروع به کارمو بردم بیمه.نداده پولمو ریخته بودن🤣🤣 راست میگی انقد سریع؟ یعنی بازرس هم نفرستادن؟
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 راست میگی انقد سریع؟ یعنی بازرس هم نفرستادن؟ من تازه رفتم سه ماه بعد زایمانم گرفتم. وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 شما می تونی مثل حقوق ماهیانه بری کاراش بکنی بگیری وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 شما می تونی مثل حقوق ماهیانه بری کاراش بکنی بگیری نمیدونستم.من الان هفت ماه تموم شده برگشتم سرکار منتها دور کاری انجام میدم.میترسم بازرس بفرستن ببینن نیستم پولمو ندن
تیرچه عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 1582 نمیدونستم.من الان هفت ماه تموم شده برگشتم سرکار منتها دور کاری انجام میدم.میترسم بازرس بفرستن ببینن ... نه بابا.ربطی نداره.اصلا شما نگران نباش...شاید یه نفر بخاد مرخصی بدون حقوق بگیره. وزن اولیه۹۴ وزن الانم ۸۲ وزن هدف ۶۵...من تا عید یه خوشگل خوشتیپم...کربوهیدرات نشاسته نمی خورم...من ۷۷ کیلو شدم.من تا خرداد میشم ۷۰
samaneeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 77 نه بابا.ربطی نداره.اصلا شما نگران نباش...شاید یه نفر بخاد مرخصی بدون حقوق بگیره. خدا کنه.مدسی عزیزم که روحیه دادی