2777
2789
عنوان

در عجبم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 67 پست
الان ناف چه ربطی به امام علی داشت؟؟؟؟ چی میشد یاد میگرفتیم سرمون تو کار خودمون باشه

کلا گفتم بانو عزیزم  وقتی میدونیم مردگانی هستند و دنیا و آخرتی هست و حساب کتابی هست چرا این کارارو میکنیم

جان بچه هام قصد خاصی ندارم بیشتر میخوام دردل کنم اخه خودم نمیگم زیاد باحجابم چادری نیستم مانتو جلوبا ...

عزیزم،،،،آخرالزمان همینه،،،آدما از صافی رد میشن،،و گلچین میشن،،،،شما به نگاهاشون توجه نکن و هرجور با خونوادت آرامش داری همونجور رفتار کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی باید سرش توی کار خودش باشه طرز پوشش هرکس به خودش مربوطه با حجاب یا بی حجاب

بخودش وقتی مربوطه که پاشه بره مملکت دیگه توی کشوری که دین اسلام وجود داره حق نظر نهی از منکر دارند همه کسی هم دلش نخاست پاشه بره مملکت دیگه که راحت باسه ما دینمون اسلامه و همینطور که در قران نهی از منکر اومده وظیفه داریم بگیم

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه
یکی تاپیک گذاشته بود که واسه مهمونی چی بپوشه..بلوزش تا روی ناف بود..اتفاقا خیلیم خوشگل بود یادم باشه ...

بله دیدم

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
بخودش وقتی مربوطه که پاشه بره مملکت دیگه توی کشوری که دین اسلام وجود داره حق نظر نهی از منکر دارند ه ...

عزیزم نهی از منکر هست شما ولی فقط میتونی نظرتو بگی نمیتونی از زندگی کسی ایراد بگیری الان من نیم تنه بپوشم میتونی جلومو بگیری مگ؟فوقش ۴ بار بگی منم میگم به تو چه دوس نداری نگاه نکن من اصن اسلام و قبول ندارم😁مثال زدمااااا به خودت نگیری😂

بخودش وقتی مربوطه که پاشه بره مملکت دیگه توی کشوری که دین اسلام وجود داره حق نظر نهی از منکر دارند ه ...

باامضات شدیدا موافقم میدونی اگه استارترم مثلا ب قول شما سرش توکار خودش باشه هستن کسایی ک دخالت کنن توکارش...همونطور ک میگین باحجابا حق ندارن امر ب معروف کنن بی حجابام حق ندارن باحجابارو تحقیر کنن ولی کسی اون جنبشو هیچوقت نگاه نمیکنه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

منم.چند روز رفتیم با شوهرم بک ارگانی کار داشتیم دم در باید چند تا کپی می گرفتیم خانمه که در روز هزاران ارباب رجوع داشت با ناخنهای بلند و موهای رنگ کرده و ارایش انچنانی و مانتوی اسیتنش تا زیر بغلش گشاد بود جواب پیر و جواب و مرد و زن رو میداد

اومدیم این ورتر شوهرم گفت چقدر خانمه کریه بود اصلا حالم داشت بهم می خورد اصلا رغبت نمیکردم جوابش رو بدم درصورتی که ما اصلا املو مذهبی هم نیستیم زیاد ولی خوب هر نکته مکانی دارد....

کابرقدیمییبی ام!

[QUOTE=87971042]والا من به دخترم میگم نیم تنه قشنگ نیست. نپوش. میگه خودم باید بگم چی میپوشم چی نمیپوشم [/QUOTEواقعا بعضی وقتا میگم‌خدایا اگر من یهو بمیرم دخترم بمونه تحت تاثیر این چیزا و‌مث اونا بشه من از اون بالا چکار میتونم بکنم بعضی وقتا حس میکنم در عین مرگ دعا میکنم صدبار بمیرم و نبینم

منم.چند روز رفتیم با شوهرم بک ارگانی کار داشتیم دم در باید چند تا کپی می گرفتیم خانمه که در روز هزار ...

همین منم همینو میگم یعنی چی میشه ما تو مجلس زنونه لخت بگردیم ولی مردونه باحجاب هم زنا میبینن کلی تعریف و تمجید میکنن هم ما گناه نکردیم 

عزیزم نهی از منکر هست شما ولی فقط میتونی نظرتو بگی نمیتونی از زندگی کسی ایراد بگیری الان من نیم تنه ...

چرا بخودم بگیرم من حرفمو گفتم شما هم گفتی ما هم قصد دعوا نداریم مجبور کنیم کسیو اما گفتنش هم ضرری نداره شاید توصیه یه نفر تلنگری باشه برای طرف برای همین میگم هی نگید به کسی چه و فلان هممون وظیفمونه تذکر بدیم اینجوری که دینمون میگه

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه