2777
2789

علی ضیاهم عضو نی نی سایت شد😂

عشق ی طرفه نابود میکنه فقط همینو میتونم بگم تا تهش برو

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ببینه چرا طرف اهمیت نمیده و مشکلش چیه

کمبودهاشو بادو تا محبت ماسمالی نکنه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
باید ببینه چرا طرف اهمیت نمیده و مشکلش چیه کمبودهاشو بادو تا محبت ماسمالی نکنه

نمیدونم شاید اونم داره بیخیالی میکنه یا تصمیم گرفته اینکارو کنه. یا اینکه سرگرم دوستاشه. یا اینکه انتظار داره از لحاظ مالی ساپورت شه

نمیدونم شاید اونم داره بیخیالی میکنه یا تصمیم گرفته اینکارو کنه. یا اینکه سرگرم دوستاشه. یا اینکه ان ...

قطعا همین طوره

وگرنه چرا باید علاف یه پسر بمونه وقتی نیازی نداره

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
هیچی باید بی خیالش بشی یابی محلش کنی تا خودش دنبالت راه بیفته 😁بهترین راه 

منم میتونم اینکارو کنم. ولی به نظر شما اینکار درسته؟ بی محلی رو با بی محلی جواب دادن؟

منم میتونم اینکارو کنم. ولی به نظر شما اینکار درسته؟ بی محلی رو با بی محلی جواب دادن؟

درست که نیست اما اگه ناز میکنه . یه ذره بخودش میاد بهتون توجه میکنه . یا اگه حالشو میپرسی بهش توجه میکنی کمترش کن نسبت به قبل تا یه تکونی بخودش بده . نه بی توجهی مطلق چون ازتون دور میشه بدتر میشه اوضاع . حالا این شخص چه نسبتی باهاتون داره ؟ 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
شایدداره نازمیکنه خودشولوس میکنه یاجسارت ابرازعلاقه رونداره یاخجالت میکشه

ما چند ساله با هم آشناییم. دیگه همو میشناسیم. نمیدونم کلا نسبت به رابطه بیخیال تر شده، یا عمدا اینکارو می کنه. یا خودشم متوجه نیست که داره بیخیالی می کنه

ما چند ساله با هم آشناییم. دیگه همو میشناسیم. نمیدونم کلا نسبت به رابطه بیخیال تر شده، یا عمدا اینکا ...

اگه تغییرکرده خب بله یه ایرادی این وسط هست

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
درست که نیست اما اگه ناز میکنه . یه ذره بخودش میاد بهتون توجه میکنه . یا اگه حالشو میپرسی بهش توجه م ...

نسبت فامیلی نداریم. ایشون دختر خانومی هستن که ما حدود 4 سال پیش با هم آشنا شدیم. ما همه جور بحثی سر این چیزا با هم داشتیم. اولا رابطمون خیلی خوب بود، ولی الان دیگه مث قبل نیست. مثلا من امروز بعد از ظهر بهش پیام دادم، اون بعد از 4 ساعت جواب داده میگه بیرون بودم. به نظرتون سر یه اینطور چیزی آدم باید چطور برخورد کنه؟ بیخیال جواب بده یا از طرفش ناراحت بشه؟

اگه تغییرکرده خب بله یه ایرادی این وسط هست

ایشون قبلنا پیگیر ازدواجمونم بودن. ولی خب به دلایلی از طرف من نشد. الان دیگه حرفی از ازدواج نمیزنن. بهشونم درباره ی ازدواج میگم، میگن باید بهم فرصت بدی. الان آمادگیشو ندارم

بنظرم رابطه اوت خیلی طولانی شده . سطح توقع تون رو پایین بیارید حتما که نباید همیشه تا شما پیام دادی سریع جواب بده شاید کار داشته یا مشکلی براش پیش اومده . یه فکر اساسی بحال رابطه اتون کنید یا سرانجام داشته باشه یا تمومش کنید . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا