2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدس زدم چون تورموند خیلی باحاله و برین هم تازه شوالیه شد منطق سریال میگه میمیرن😁

كاش قبلش يه شب با هم باشن تورموند بدبخت خيلى تو كف برينه😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خخخخخ خدا نکنه زبونت رو گاز بگیر. جان اسنو چیزیش نشه حالا 

جان اسنو نیس ک😂

فقط تورموند🤩

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
اصلا این تئوریه ک میگن برن نایت کینگه

خب حالا من یه چیزی گفتم چرا جدی گرفتی

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
كاش قبلش يه شب با هم باشن تورموند بدبخت خيلى تو كف برينه😂

قیافه اومدنش خیلی باحاله😂😂

ب قول خودش بچه هاشون غول هایی میشن ک دنیا رو میگیرن

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
پس بگیرم  ببینم ممنون عزیزم الان چند فصلش اومده  هر فصلش چند قسمته ؟

الان فصل8ه،هرفصل تعداد قسمت فرق میکنه ،اگه مشکلی با صحنه های نداری ببین من دوستم دید خیلی تو روحیش تاثیر گذاشت روابط با محارمش

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

شکست میخورن میرن جزیره اهن البته فقط سانسا و دنی اینا جان گم وگورمیشه ملیساندرا نجات میدن شاید برن.بقبه همه میمرن تعداد کمی میمونن فقط یک کشتی یا یک اژدها که اینا ببرن و.یک سری نقش فرعی شاید باشن مثل سم اینا خیلی کم و نایت کینگ میره سمت سرسی تا اینکه دنی باجان برن پایتخت نجات بدن 

اعترافات یک ذهن مریض   اخرش جان با سانسا مزدوج میشه و سانسا به ارزوی داشتن فرزندان بلوند وملکه بودن خود خواهد رسید

قیافه اومدنش خیلی باحاله😂😂 ب قول خودش بچه هاشون غول هایی میشن ک دنیا رو میگیرن

خخخخخ آره😂

اونجاش كه گفت غوله سه ماه از سينه اش بهم شير داد من گلاب به روت يه اوق زدم 🤮🤢😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....