2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی بمیره ناراحت میشم. حتی سم

من حتى اون دختر كوچيكه (ليدى مورمونت) هم بميره جيگرم آتيش ميگيره😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
منم خیلی هیجان دارم فقط کاش اریا نمیره دیگه هرکیو دوست دارن بکشن

آقا از آريا بدمان آمد بيتربيت بود😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آقا از آريا بدمان آمد بيتربيت بود😂

ولی من کلی براش ذوق کردم

بچم بزرگ شده دیگه  

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
قسمت سوم؟

حدس زدم

چون تورموند خیلی باحاله و برین هم تازه شوالیه شد منطق سریال میگه میمیرن😁

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
ولی من کلی براش ذوق کردم بچم بزرگ شده دیگه    

😅😅😅