2821
2789
عنوان

زندگی یا طلاق ؟

510 بازدید | 20 پست

سلام ،اگه همسرتون اعتیاد داشته باشه و نتونه بزاره کنار.(ترک کنه‌)

زندگی میکنید   یا طلاق میگیرید؟

در صورتی که بچه هم ندارین

تعداد رای : 27
نظرسنجی
طلاق میگیرم
24
88%
زندگی میکنم
3
11%
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

صدوبیست درصد طلاااااااق

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صدوبیست درصد طلاااااااق

👀

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
اعتيادش چيه

اول تریاک   الان حشیش و متادون ( مورفین)

ب زندگی خودت کار ندارم دو روز دیگه یه بچم میاری اونوقت اون طفل معصومم بابایه معتادش فقط باعث سرشکستگیشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اگه شرايط طلاق دارى طلاق بگير چون اعتياد به مرور زندگى رو نابود ميكنه

خدا باعث و بانیشو نابود کنه که دست جوونای مردم دادن به حق این اذان

طلاق ـ اولا که بچه نداری خداروشکر  دوما که ادم معتاد همه چیشو میده تا فقط به مواد برسه

😶😶😶😶😶😶

ب زندگی خودت کار ندارم دو روز دیگه یه بچم میاری اونوقت اون طفل معصومم بابایه معتادش فقط باعث سرشکستگ ...

هی روزگار 

خوب فكراتو بكن فردا كه بچه بياد بدترم ميشه بااين اوضاع  كه خودتم راضي نيستي هرچند كه اون داره ...

دعا کنید برام🌹