سلام ،اگه همسرتون اعتیاد داشته باشه و نتونه بزاره کنار.(ترک کنه)
زندگی میکنید یا طلاق میگیرید؟
در صورتی که بچه هم ندارین
تعداد رای : 27
نظرسنجی
طلاق میگیرم
24
88%
زندگی میکنم
3
11%
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
ب زندگی خودت کار ندارم دو روز دیگه یه بچم میاری اونوقت اون طفل معصومم بابایه معتادش فقط باعث سرشکستگیشه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
اگه شرايط طلاق دارى طلاق بگير چون اعتياد به مرور زندگى رو نابود ميكنه
خدا باعث و بانیشو نابود کنه که دست جوونای مردم دادن به حق این اذان
طلاق ـ اولا که بچه نداری خداروشکر دوما که ادم معتاد همه چیشو میده تا فقط به مواد برسه
😶😶😶😶😶😶
ب زندگی خودت کار ندارم دو روز دیگه یه بچم میاری اونوقت اون طفل معصومم بابایه معتادش فقط باعث سرشکستگ ...
هی روزگار