2777
2789
عنوان

مادر شوهر

320 بازدید | 22 پست

سلام ب همگی خوبین خانوما بیاین ک دلم پره من تازه نامزد کردم ب جز من ی جاریی دیگه ام هس ک وقتی میاد ن باهاشون شوخی میکننه ن چیزی چقدم براش ارزش قاعلن اما یبارم یادمه زنگ زده بود با مادرشوهره بحث کرده بود تا گریه اش دراومده بود خودش نگفته بهم شوهرم گفت البته بعدش خواهرشوم داره جاب جا میشع مستاجره بچه اش اورده نگه داشته همش بغل مادرشوهر من همه کارو میکنم با من میگه میخنده بعد ی دفعه هرچی دلش میخواد میگه امروز ک ازخونه خواهرشوهره میومدم کلید داد گف در خونه رو باز کن نتونستم گفت چقد گبج بازی درمیاری دیروزم باخواهرشوهررفته بودم خونه ک تازه داره جاب جا میشه تمیز کنیم مراسم ساعت ۴ اقوام ما دعوت بودیم دیر ک اومدیم داد زد سرم منم چون نامزدم تهرانه هردوهفته میام دوهفته میومونم ولی تصمیم گرفتم فردا برم خیلی دیر ب دیر بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ها ولی خیلی کار جالبی نمیکنی واسشون کار میکنی و میگی میخندی مگه کلفتی یا دوستشون عروس باید سنگین رنگین بعدم وقتی شوهرت نیست میری چکار ی تلفن بزن احوال بپرس کافیه

اره واقعا 

ولی لطفا ی دفعه سرد و سنگین نشو که نشون بده و تو چشم بیاد شوهرت عصبی بشه اروم اروم خودت بکش کنار و درست کن اشتباهاتت

تند بری میشه ی اشتباه بزرگتر

انشالله از این به بعد تاپیک شادی بزنی

ولی لطفا ی دفعه سرد و سنگین نشو که نشون بده و تو چشم بیاد شوهرت عصبی بشه اروم اروم خودت بکش کنار و د ...

ولی میخوام عوض بشم چون شوهرم قبل ازدواجمون ک ماجرا زن داداشو گف من گفتم اون مقصرع ولی میبینم ن اینم مادرشوهربازی میکنه

اخه کارنمیکنم یا نمیرم مادرشوهره اخمشو میندازه

عادتش دادی

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

نمون خونشون تا زودتر عروسی بگیرن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)