2777
2789
عنوان

خواستگار

210 بازدید | 10 پست

چند تا تاپیک آخرم در مورد خواستگاره، دعوام نکنین🙈🙈😅

قبل عید یه مورد خواستگاری پیش اومد که شرایط مالی و شغلی خوبی داشت و ظاهرا خیلی خانواده ی خوبی بودن، خانواده م بهشون گفتن که ما فعلا شرایطشو نداریم که بیاین خونمون (بخاطر کامل نبودن خونه و...) اما اونا خیلی اصرار کردن و.... 

به هر حال اونا اومدن  خونه و این اولین تجربه ی ما از خواستگار رسمی بود 

بخاطر چیز هایی که دیدیم (قبلا تاپیک زدم ولی بعد پاکش کردم) بهشون گفتیم نه ولی اون آقا پسر الان داره مزاحمت ایجاد میکنه....

خلاصه الان دیگه تصمیم گرفتیم که تا تحقیق نکردیم نذاریم کسی بیاد خونه. 

اینارو گفتم بخاطر این👇

الان همکلاسیم میخواد موضوع خواستگاری را مطرح کنه و قرار شده من اول شماره داداشمو بدم و برای تحقیق آدرس بدن و بگیرن و بعد ان شاالله اگه همه چی خوب بود بیان خواستگاری. 

به نظرتون این کاری که میخوایم بکنیم غیر عادیه؟ 🤔

ممکنه خانواده پسر با خودشون فکر بد بکنن؟ 🤔🤔

نه ما هم همین کار می کنیم

تا تحقیق نکردیم کسی رو راه نمیدیم خونه

خونه حرمت داره قرار نیست هر... واردش حریم خصوصی ادم بشه

فکر کن یه مرد... بیاد تو اتاقت واسه صحبت کردن ادم چندشش میشه 

بهترین کار اول تحقیق بعد اجازه خاستگاری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما جلسه اول رو بیرون از خونه قرار میزاریم.به نظرم این جوری بهتره.به نظرم هر کسی رو نباید خونه راه داد.

آرامش خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه آن را داشته باشی.....!🌹    
ما جلسه اول رو بیرون از خونه قرار میزاریم.به نظرم این جوری بهتره.به نظرم هر کسی رو نباید خونه راه دا ...

آخه اولین جلسه را که میرین بیرون برای دیدن همدیگه ست. ما همدیگه رو دیدیم و اون اصول اولیه مون باهم اوکیه

ولی از خانواده ش چیزی نمیدونم. 

نه ما هم همین کار می کنیم تا تحقیق نکردیم کسی رو راه نمیدیم خونه خونه حرمت داره قرار نیست هر... وا ...

خب من این موضوع را با یه تجربه بد فهمیدم 🙊

خواستگاری که اومدن خونمون بعد که رفتن تازه اون روی خودشون را نشون دادن🙊

آخه اولین جلسه را که میرین بیرون برای دیدن همدیگه ست. ما همدیگه رو دیدیم و اون اصول اولیه مون باهم ا ...

خب کسی که معرفی کرده نمی تونه اطلاعات بده؟آخه به نظرم اون جوری ممکنه بفهمن فکر کنن شما نظرتون مثبت بوده یکم جالب نیست همون اول تحقیق بشه.

نمیشه خب 😭😭😭

به نظرم اگر پسر رو میشناسی و پسر خوبی هست عیبی نداره بدون تحقیق راهش بدین. چون بالاخره  پسر همون خانواده است فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.