2777
2789
عنوان

میشه لطفا......

430 بازدید | 22 پست

دوستان یه مشکلی دارم میشه نفری یه صلوات بفرستین اجرتون با صاحب الزمان

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

سلام عزیزم.

خوبی؟

خیلی به فکرت بودم.

اوضاع بهتره عزیزدلم؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام عزیزم. خوبی؟ خیلی به فکرت بودم. اوضاع بهتره عزیزدلم؟

سلام دوست خوبم 

نه دارم طلاق میگیرم وکیل گرفتم فعلا تو مرحله استرداد جهیزیه هستیم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست خوبم  نه دارم طلاق میگیرم وکیل گرفتم فعلا تو مرحله استرداد جهیزیه هستیم

عزیزدلم.

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد و قلب مهربونت آرامش بگیره.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

[QUOTE=8937  8360]عزیزدلم. امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد و قلب مهربونت آرامش بگیره.[/QUOTE]

فدای تو بشم برا م دعا کن

ببخشید شما ختم‌ بسم الله ک برداشتین جواب نداد؟

چرا جواب داد همون موقع جواب داد

سلام دوست خوبم  نه دارم طلاق میگیرم وکیل گرفتم فعلا تو مرحله استرداد جهیزیه هستیم

منم دارم جدا میشم زندگی شما رو خوندم ی جورایی زندگی منم مثل شماست ،شوهرم دهن بینه ویهو پدرش باعث شد ک ازم رو برگردونه دوسش دارم نمیخوام جدا شم برای همین این ختم رو برداشتم ولی میترسم ب صلاحمم نباشه 

برامنم دعا کنین زندگیم رو هواست 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
منم دارم جدا میشم زندگی شما رو خوندم ی جورایی زندگی منم مثل شماست ،شوهرم دهن بینه ویهو پدرش باعث شد ...

شوهرمنم دهن بینه 😢بچه ننه دحالت خانوادش عصبی بودنش خود خاه بودنش

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

مال منم بچه نه نه اس البته ب باباش وابسته اس و خواهرش خودش هم خیلی مقصره هر اتفاقی بین مون میفتاد میرفت ب باباش میگفت

منم دارم جدا میشم زندگی شما رو خوندم ی جورایی زندگی منم مثل شماست ،شوهرم دهن بینه ویهو پدرش باعث شد ...

سلام عزیزم راستش نخواستم اولش ناامیدت کنم شاید قسمت من این بود درسته اون موقع که ختم و برداشتم برا زندگیم بود اولش نتیجع گرفتم ولی عین مسکن بود که فقط یه مدت کوتاه اوضاع رو درست کرد ولی دوباره برگشتم به همون شرایط قبلی الانم که در شرف جدایی ام 

ولی شما ناامید نباش اگه شوهرت همراهته زندگیت و بساز 

خدا بدادت برسه یعنی کاملا میفهمم چی میگی من که ده سال تموم سوختم و ساختم ولی نشد تا جایی که خانوادش بخاطر نازایی من نشستن زیر پاش و دلسرد کردن از من