2777
2789

سلام ـ شما انجام دادین عزیزم؟منم قراره یه ماه بعد انجام بدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من روز ۱۲ انتقال هستم امروز

بسلامتی عزیزم ـ کی باید ازمایش بدین؟کجا انجام دادین وهزینه ش چقد شد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
بسلامتی عزیزم ـ کی باید ازمایش بدین؟کجا انجام دادین وهزینه ش چقد شد

من تهران پیش خانم دکتر ط ر ا ز ی بیمارستان ابان.۷ شد بدون دارو .میکرو.

خدای مهربونم شکرررررت .

سلام خدمت دوستای گلم و همدردای صبورم..من از محرم ۹۷ در رویان تهران پژوهشکده رویان که زبون زده تمام مراکز ناباروری هست.استارت زدم چون از سال ۹۰ که ازدواج کردم یکسال جلوگیری کردم و تا به الان بی نتیجه برای بارداری بودیم..به امید حق استارت زدیم و همسر و چک کردن نمونه اسپرم هنه چیش عالی بود❤و بعد رفتن سراغ قد و وزن من و یکسری ازمایشات خون ..عکس رنگی ..که تا به اینجا همش خوب بود آزمایش دخیره تخمدانم ۵ بود .قرص تیروییدم با ویتامین دی بهم داد..البته تیرووییدم بد نبود مثلا باید رندش رو ۴ باشه برای من رو ۶ بود.تا اینکه با دادن تمام آزمایشات نوبت سونو واژینال شد و بعد از معاینه دکتر تشخیص کیست اندومتریوما ۴ سانت یا ۵ سانت دقیق نمیدونم اما تخمدان سمت چپ خوب بود کیستم روی تخمدان سمت راست❤اما پرویدام منظم هر ماه میشم تا حالا نشده نشم یا یکماه عقب بندازم شاید ۲روز عقب ولی اکثرا جلو میندازم..دکتر تشخیص ای یو ای داد و با زدن امپولا فولیکول مناسب نداشتم و تا عید امسال این درمانا طول کشید .ومن یه استراحت به خودم دادم تا این ماه اقدام کنم برای میکرو کمیسیون پزشکی نتیجه فقط میکرو داده که انشالا میرم..جالب اینجاست من کیت تخمکءذاری میزنم مثبت هر ماه اما دلیل ناباروریمو نفهمیدم برای منم دعا کنید که نی نی دار بشم..از طرفی از اندازه گیری عمق رحم هم میترسم میگن درد داره

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام خدمت دوستای گلم و همدردای صبورم..من از محرم ۹۷ در رویان تهران پژوهشکده رویان که زبون زده تمام م ...

عزیزم ان شاالله که به نتیجه برسیم همگی .

خدای مهربونم شکرررررت .