2777
2789
فدات شم دلم دونات خواست تاپیک بغلی عکس گذاشته بود

بلدی چی جوری درس میکنن؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انشالله که بشی گلم😍😍 منم حقیقت

قربونت😍😍😍

اولین بار ک منو دیدی چه حسی داشتی بهم😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😂😂😂😂از دست تو😂😀😀😀والا کلافه شدم تو خونه..جدیدا پیشرفت کردم رمان میخونم ..برا امشب هم میخام ف ...

زنگ بزنین فامیلی کسی بیاد تنها نباشید😁😛

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
زنگ بزنین فامیلی کسی بیاد تنها نباشید😁😛

فامیلی ندارم تنهایی بهتره بیشتر حال میده ..صب شنبه شوهرم میاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حس خیلیییی خوبی 😍😍فدات بشم ....

جوووون جدی😍😍😍😁

خب بپرس ازم🙄😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

میتونین هم فیلم ترسناک ببینین کلا دیگه تو خونه تنها نمیمونین...صورت مساله پاک میشه میره خونشون😅😱😈

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
بچه داری کنید خو😊

بچع برم بخرم یه شبه؟؟؟ از کجا بیارم...اون فامیلم هم رفته شهرشون😉😉😉

منم آومدم😄خودم به خودم خوش اومدم😊منم کلافه شده بودم رفتم کللللی گل کاری کردم حالم جا اومد وای عااش ...

خوش اومدی عزیزم ،...خوش به حالت بوشهر گرمه فقط کاکتوس میشه داشت