2777
2789

ذرت مکزیکی درست کن☺

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیک زبرا

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!
دستورش میگی 

شیفون میخای یا زبرا اخه اشتباه گفتم

ازدواج ینی زندگی مشترک، ظرف شستن مشترک، توالت شستن مشترک، ناهار و شام خوردن مشترک، خرید مشترک، خنده مشترک، گریه مشترک، شادی مشترک، غم‌مشترک، پولداری مشترک، بی‌پولی مشترک، ... اگه این چیزارو بلد نیستین لطفا ازدواج نکنین!

کیک زبرا

تخم مرغ 3 عدد، شکر  یک پیمانه و نیم،

وانیل یک چهارم ق چ، روغن مایع 1 پیمانه، شیر یک پیمانه، ارد دو و نیم پیمانه + دو قاشق غذاخوری، بیکینگ پودر 2 ق م(سرخالی)، پودر کاکائو 2 ق غ

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه، بعد روغن و شیر را اضافه کنید

حالا ارد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد با لیسک اضافه کنید.

مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم ونید

به یه قسمت ان دو قاشق ارد و به قسمت دیگر کاکائو را اضافه کنید.

مهمه که غلظت هر دو ظرف کانلا یکسان باشه در غیر این صورت مواد سنگین تر ته نشین شده و یه کیک ساده دو رنگ به دست میاد.

حالا یه ظرف رو چرب کرده و یه ملاقه از سفید را در مرکز ظرف بریزید.وسطش یه ملاقه از مواد سیاه بریزید و همین طور تا اخر

بره تو فر180 درجه گرم شده و برای 50دقیقه بپزه

شیفون 

اردیک و دوسوم پیانه

تخم مرغ4 عدد

شکر1پیمانه

روغن یک دوم پیمانه

شیرولرم یک دوم پیمانه

وانیلیک دوم قاشق چایی خوری

بکینگ پودریک قاشق مربا خوری

ابتدا سیفد و نیمی شکر و نصف وانیل را خوب فرم میدهی بهد زرده و مابقی شکر و وانیل را میزنی تا کرم رنگ بشه شیر را ب ان اضافه میکنی و یک دقیقه میزنی و روغن را میریزی و همزن را خاموش میکنی

ارد سه بار الک شده را و سفیده هارا به صورت یکی در میان ب زرده هات اضافه میکنیو به صورت دورانی هم میزنی

در فر 180 درجه از قبل گرم شده ب مدت 45 دقیقه میزاری.

یه خانومی هستن اسمشون گلزار نورمحمدیان هستش 

اسم ایشون رو سرچ کنین 

بعد انواع دسر ها و غذا ها رو مرحله به مرحله با تصویر توضیح دادن 

من اومدم براتون یکیو انتخاب کنم بفرستم دیدم خیلی عکس میشه 

خودتون برید ببینین بهتره 

مثلا عکس زیر یکی از مراحل تهیه ی کوکی هستش 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اردیک و دوسوم پیانه تخم مرغ4 عدد شکر1پیمانه روغن یک دوم پیمانه شیرولرم یک دوم پیمانه وانیلیک دو ...

Mamnoon

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌