lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان آیدی یاب 61 بازدید | 7 پست سلام یدونه آیدی یاب ت ل گ ر ا م اصلی خوب بگید لطفاممنونم عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/02/05 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 من مو بو گرام دارم خودش آیدی یاب داره. مگه تل گر امم آیدی یاب داره؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 آهاااااااای کسی صدای منو میشنوه😐😐 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 من مو بو گرام دارم خودش آیدی یاب داره. مگه تل گر امم آیدی یاب داره؟ باید خودت بری دان کنی.موبوگرام خوبه منم نصب کنم.ایرانی نیس که؟ عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 دوستان میشه جواب بدید عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 باید خودت بری دان کنی.موبوگرام خوبه منم نصب کنم.ایرانی نیس که؟ ایرانیه. برای شرکت هانیستا. اما سرورش تو ایران نیست به نظرم. مثل تل گرام فیلت رشکن میخواد خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 ایرانیه. برای شرکت هانیستا. اما سرورش تو ایران نیست به نظرم. مثل تل گرام فیلت رشکن میخواد باشه پس ممنونم برم دان کنم.تو گوگل پلی هس ؟ عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 باشه پس ممنونم برم دان کنم.تو گوگل پلی هس ؟ آره هست خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄