2821
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 83 پست
خب چرا الان نمیخرین خونه،اصلا درنگ نکنید زودی اقدام کنید،چون متاسفانه هفته و ماهانه رو قیمتا داره می ...

عزیزم پولمون 60میلیونه... هیچ جا گیرمون نمیاد گشتیم نبود حداقل پول نقدمون باید 150باشه ک باهاش ی خونه وامدار بگیریم

استارتر منم دنبال خونه ام دوسه ساله الان. چندماهه هم مدام پیگیرم هیچ چی پیدانمیشه به بودجمون بخوره امشب یه نمازی قصدکردم بخونم دعات میکنم توهم دعاکن گره ازکارمن بازبشه یه خونه پیدابشه خسته شدم از آوارگی و مستاجری

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه شهرتون کوچیکه چرا شروع به ساخت نمیکنین اخه لااقل باب دلتون میسازین این خونه هایی ک پیمانکار میسازه فقط یه ساختمون میبره بالا الکیه الکی مفت نمی ارزه😑

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    
عیدی رو قبلا دادن ولی ماه پیش عملیاتی رو ندادن که این ماه جبران شد، شوهرمن زاهدانه مرزیه😐😢

ما هم تو یکی از شهرای کوچیک جنوبی سیستان هستیم عزیزم اینجا هیچی نداره ن جای تفریحی ن دیدنی... قیمت میوه و تره بار سر به فلک میکشه... گوجه سبز کیلو 60تومن درصورتیک مامانم 40تومن خرید

اگه شهرتون کوچیکه چرا شروع به ساخت نمیکنین اخه لااقل باب دلتون میسازین این خونه هایی ک پیمانکار میسا ...

اخه ما شهر خودمون زندگی نمیکنیم...هر چن ماه یک بار میریم شهرستان اگ بخوایم بسازیم حداقل 3یا 4سال طول میکشه

اخه ما شهر خودمون زندگی نمیکنیم...هر چن ماه یک بار میریم شهرستان اگ بخوایم بسازیم حداقل 3یا 4سال طول ...

منم شوهرم نیس ولی خودم باهاش نرفتم ولی کارگر سرساختمون کار میکنه یه آشنا داشته باشی که هی بهشون سرک بکشه کافیه

الان 7ساله.کد مسکن ک تو فیش اعمال میشه؟

آره یه بار میگن 45 یه بار 55،بعدشم تو این گرونیا اضافه نشده هیچی؟؟ دلمون به همون خوشه اونم ک تا بدن فقط باید باهاش یه تلویزیون خرید😭

منم شوهرم نیس ولی خودم باهاش نرفتم ولی کارگر سرساختمون کار میکنه یه آشنا داشته باشی که هی بهشون سرک ...

عزیزم نداریم کسیو. ی خونه داشتیم قبلا فروختیمش برادرشوهرم وکالت داشت ازمون فقط رفت امضا زد واسه همون ی امضا زنش گفت ی تومن باید بهمون بدین... اگ واسه ما بخواد بره سرکشی کنه ک دیگه باید نصف خونه رو بنامش بزنیم😁😁

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز